LoL: Két hőskinézet, amelyek megjelentek, de igazából mégsem

LoL: Két hőskinézet, amelyek megjelentek, de igazából mégsem

Sajnos hiába voltak aranyosak a skinek, a játékosoknak nem kellettek.

Egészen 2011 júniusáig kell visszatekerni az idő kerekét, ugyanis ekkor jelent meg a League of Legends világában Orianna, aki azonnal két hőskinézettel debütált az éles szervereken. A Gothic és Sewn Chaos skinek 520 RP-s kategóriába esnek bele a mai napig, vagyis egy átszínezésen kívül nem adnak hozzá többet a karakterhez. Utóbbi család, vagyis a Sewn Chaos téma majdnem kibővült 2017-ben, azonban végül elkaszálták a Blitzcrankhez és Amumuhoz készült kozmetikai tartalmakat.

Sewn Chaos Blitzcrank és Sewn Chaos Amumu hőskinézetek

A 7.2-es frissítésre készítette el a Riot Games csapata a két rongyokból összerakott skint, amelyek annak rendje és módja szerint megérkeztek a PBE-re, a LoL hivatalos teszt szerverére. Ebben a környezetben azonban nem tudták hozni azokat a számokat, amelyeket elvárt tőlük a csapat, ezért az éles szervereken nem találkozhattatok velük sem akkor, sem az azóta eltelt időben. Alacsony volt a népszerűségi mutatójuk, sőt elárulta az egyik Rioter, hogy a minőségével kapcsolatban is voltak problémák. Ennek köszönheti a két kinézet, hogy visszahívták őket a PBE-ről, és elzárták valahova az alsó fiókba.

A teaser videót hamar szétkapták a legnagyobb LoL-os fórumon, ezért elég hamar rájött a Riot, hogy valami nem stimmel a 750 RP-sre beárazott tartalmakkal. A Sewn Chaos család azóta sem bővült további tagokkal, egyedül Oriannához tudtok ilyen skint vásárolni a League of Legends saját boltjában.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvennéd a skineket, ha most adná ki őket a Riot Games?