LoL: Legerősebb hősök ARURF-on a statisztikák alapján

Az EUNE szerveren ezekkel a hősökkel nyernek a legtöbbször az ARURF játékmódban.

Mindenkinek vannak kedvenc hősei, amelyekkel öröm és élvezet az URF játékmódban eltölteni akár több órát. Az ARURF ebben a tekintetben kicsit más, ugyanis a kliens véletlenszerűen választja ki a hősöket az idézők számára. Persze cserélgetni és rerollolni lehet, de ezek a lehetőségek továbbra is csak limitált módon engedik, hogy belenyúlj a hősválasztási fázisba. Az alábbiakban az EUNE szerver legerősebb ARURF hősei következnek, vagyis a League of Legendsben a statisztikák alapján ezekkel a karakterekkel lehet a legtöbb meccset megnyerni ARURF-on.

5. Orianna - 54,80%-os győzelmi arány

Impozáns statisztikákkal rendelkezik Orianna, akinek a folyamatosan mozgatható labdája miatt nem sok ellenfele akad a középső ösvényen. A sebzés mellett ott van a pajzs, amit magadon tudsz tartani, ezért könnyedén belemehetsz már a korai szakaszban a cserékbe.

4. Morgana - 54,83%-os győzelmi arány

Talán oldalsó ösvényeken tud igazán kiteljesedni Morgana, mivel a Dark Bindingokra a csapattárs egyből reagálni tud. Ha megittad a célzóvizet meccs előtt, akkor nem sok ellenfeled akad az Idézők Szurdokában.

3. Ahri - 55,38%-os győzelmi arány

Borzalmasan mobilis a hatalmas képességgyorsítás miatt, könnyedén lavírozhatsz vele a feléd repülő skill shotok között. 

2. Annie - 55,56%-os győzelmi arány

Point and click Q képesség, könnyedén stackelhető passzív kábítás, valamint egy hatalmas mackó, aki szinte mindig a pályán tartózkodik. Nagyon egyszerű Annie-vel játszani, ha kisorsolja nektek a gép, ne cseréljétek el.

1. Pantheon - 57,23%-os győzelmi arány

Az első helyre egy AD-s karakter került, méghozzá a spártai harcos, aki a dárdáid dobálja rád. Pantheonban minden ott rejtőzik, ami miatt tökéletesen érzi magát az ARURF módban. Tud poke-olni a Q-val, célpontra kábít a W-vel és levédi a sebzést az E-vel. Az utlival félpercenként gankelhetsz, így rengeteg kiiktatásban vehetsz részt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te mire építed általában a hősöket ARURF-on?