Az EA végre válaszolt miért lett torz Greenwood feje a FIFA 21-ben

Az EA végre válaszolt miért lett torz Greenwood feje a FIFA 21-ben

Még 2020 decemberében terjedt el egy kép Greenwoodról, és most az EA végre elmondta miért nem sikerült úgy, ahogy kellett volna.

Az EA Sports csodával határos módon most adott magyarázatot arra, hogy Mason Greenwood miért nem kapott még mindig megfelelő arcot a FIFA 21-ben. Még a PlayStation 5 és az Xbox Series X decemberben megjelent következő generációs verziójának javított grafikai részletessége mellett sem hasonlít igazán Greenwood arca a valódira. A mindössze még csak 19 éves játékos a világ futballjának egyik legnagyobb tehetsége lehet, és már csak azért is megérdemelne egy valamirevaló kinézetet, mert a világ egyik legnagyobb klubjában játszik. A helyzetet tovább rontja, hogy például a popsztár Dua Lipa kapott normális külsőt, miután bekerült a játék VOLTA futball módjába nem is olyan régen. Nem csoda, hogy ez nagy csalódottságot okozott a FIFA rajongók számára, majd rengeteg találgatás született arról, miért néz ki Greenwood ilyen gagyin, miközben a Unitedes csapattársai nem.

Azonban, mint kiderült, ennek nincs köze a licencekhez, az EA ugyanis most elmondta, hogy a COVID-19 járvány negatívan befolyásolta a munkájukat.

"A jelenlegi globális járvány miatt sajnos idén nem látogathattuk meg az edzőközpontot, hiszen a klubnak szigorú korlátozásai voltak a külsősök belépését illetően. A 2020 februári carringtoni látogatás során sikerült még rögzítenünk Brandon Williams arcát, de Mason nem volt elérhető azon a napon." - mondta az EA szóvivője a Manchester Evening Newsnak.

Valószínűtlennek tűnik tehát, hogy Greenwood kap egy rendes kinézetet a FIFA 21-ben, ezért a rajongóknak nincs más választásuk, mint megvárni a következő játékot. A járvány egyébként más téren is okozott bonyodalmat az EA Sportsnál, hiszen a Leeds United otthona, az Elland Road is csak januárban lett a játék része.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!