Mobil: Itt a Samsung Galaxy S21-es széria, amiért mélyen a zsebedbe kell nyúlnod

Félmilliót sem kell szégyellnetek elkölteni, ha az abszolút csúcskategóriás készülékre fáj a fogatok.

Januárban mutatták be a Samsung legújabb generációs Galaxy telefonjait, amely megérkezett a boltokba. A Samsung Galaxy S21-es szériában három különböző modell bújik meg, amelyek eltérő tudással és árazással rendelkeznek. Az S21, az S21+ és az S21 Ultra ott folytatja, ahol az S20-asok 2020-ban abbahagyták, azonban mindenből egy kicsit többet tud nyújtani. A fantázianevek árulkodóak, ugyanis a legnagyobb S21 Ultra 6,8 hüvelykes kijelzőjével már inkább kétkezes modellnek tekinthető.

Az európai modellekbe nem jutott Snapdragon 888-as processzor, cserében itt az Exynos 2100-as, ami szintén gyors, de ennél már van sebesebb CPU a piacon. A tárhellyel ezúttal sem spóroltak, bőven van elég, azonban nem bővíthető egyik mobil sem mikro SD kártyával. Lemaradt a jack dugó, de kapott a telefon egy USB Type-C portot, amellyel manapság már a kütyük és kiegészítők többsége kompatibilis. Töltőfejet ne keressetek a dobozban, azt külön kell megvásárolni mindegyik készülékhez. 

A kamera szoftveresen megújult, ennek köszönhetően nem lehet panasz rám még extrém körülmények között sem. Az 5G technológia természetesen alapfelszereltség, ahogy a Galaxy Buds Pro fülhallgató is. Egy ízig-vérig csúcskategóriás telefont raktak össze a Samsung mérnökei, amely főleg a kamerájával meggyőzheti a vásárlókat, hogy emellett a mobiltelefon döntsenek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked volt/van Samsung mobilod?