Hardver: Trust vezeték nélküli gamepad mobilokhoz és PC-khez

Hardver: Trust vezeték nélküli gamepad mobilokhoz és PC-khez

A legpörgősebb mobiljátékokhoz elengedhetetlen egy ilyen gamepad.

A felhőalapú videójátékozás népszerűségének növekedése, valamint a mobiljátékok térnyerése miatt érthető a döntés, hogy a Trust egy multifunckiós gamepadot készített a gamereknek. A Trust GXT 590 BOSI egyszerre használható PC-khez, laptopokhoz, tabletekhez és mobiltelefonokhoz. Utóbbi esetében meg kell jegyezni, hogy kizárólag az Android alapú rendszerekkel kompatibilis, az Apple termékei közvetlenül nem kapcsolhatóak össze a perifériával.

A telefontartóval felszerelt hardver az Xbox kontrolleren edződött kezek számára lehet kényelmes, ugyanis a joystickok elhelyezkedése hasonló a közismert és népszerű kialakításhoz. A beépített akkumulátor miatt nem kell vezetékekkel bajlódni, elég jól bírja a gyűrődést, ezért nem kell folyamatosan a töltőt keresni. Maga az eszköz könnyű, de nem érződik prémiumnak, cserében nem is kéri el túl sokat érte a gyártó. Akciósan 12 000 forint körül lecsaphattok rá, ami manapság már nem tétel egy valódi gamer számára, mikor egy videokártyáért akár súlyos százezreket képesek elkérni.

A Trust GXT 590 BOSI gamepad legnagyobb hiányossága, hogy hiányzik róla a "Select" gomb, a testreszabhatóság meg nem létezik, mivel nincs hozzá olyan alkalmazás, ahol programozhatóak a gombok. Ettől az apróságtól eltekintve tökéletesen hozza, amit egy ilyen árkategóriájú kontrollertől elvárható. Nem akar sokat markolni, ami kifejezetten előnyére válik. Ha szeretnétek egy több fronton bevethető gamepaddel játszani, akkor gondolkodjatok el mindenképpen a Trust eszközén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!