Hirdetés

LoL: Ezzel a változtatással dobnák fel a játékosok a Pentakilleket

Még epikusabb pillanatokat élhetnének át azok, akik ötszörös gyilkosságot szereznek a LoL-ban.

Hirdetés

A League of Legends játékosok többségének legalább megadatott egyszer az életben, hogy sikerült nemcsak double killt, nemcsak triple killt, nemcsak quadra killt, hanem pentakillt szereznie. Ebben az esetben a "pentakill" bekiabáláson kívül más nem emelte ki ezt a pillanatot a többi közül, nem volt meg az a hatalmas hype, amit például egy LEC közvetítésen átélhettek, mikor profik castolják nektek ezeket az elképesztő momentumokat. A LoL-os közösség elgondolkozott egy olyan ötleten, hogy a pentakillek esetében a nem mindennapi tettet végrehajtó hős témájának dallamai csendülnének fel a háttérben.

Ez a megfogalmazott gondolat, amit akár ötletnek is lehet nevezni, nem egy légből kapott dolog. Például az Awesomenauts MOBA-ban már beépítették ezt a kis feature-t, ami akkor aktiválódik, ha a játékos sorozatban három gyilkosságot bezsebel magának.

Egy másik gondolat, hogy pentakillnél nem a hős témája csendül fel, hanem a taunt mondatai visszhangoznának a Szurdokban. Egyelőre sem témák, sem tauntok nem magasztalják közvetett módon a pentakillt elérő játékost, de az ilyen apróbb változtatások simán bekerülhetnének a játékba. Minden azon múlik, hogy stabil marad-e tőle a kliens, valamint azon, hogy tényleg van-e rá igény, vagy csak egy hangos kisebbség gondolatairól van szó.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted jó ötlet, hogy a pentakillek alatt a hős témája szólna?

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • DrSynclear 1 hónapja
  Bg
  0 0 Válasz
 • BarbiFujoshi 1 hónapja
  "Stabil marad a kliens", hát...ha a clash jöhetett ennek is jönnie kell.
  0 0 Válasz
  • E100Yasuo 1 hónapja BarbiFujoshi
   a kliens sose volt stabil szóvaltámogatom az ötletet jöhet
   0 0 Válasz
 • apheliospontgg 1 hónapja
  szerintem nem jó ötlet. nekem egy átlagos dolog a penta kb mint másnak a kettős gyilkosság
  0 1 Válasz
  • geri07 1 hónapja apheliospontgg
   Te nagy gamer vagy xd
   0 0 Válasz
  • Shao 1 hónapja apheliospontgg
   Jólvan azért el ne hidd nagyon xdd
   0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Támogatom, legalább az ilyen apróságok időnként felvidítanak.
  0 0 Válasz
 • ProtonP 1 hónapja
  Ez 150+ hangfájl nem igazán kellene szerintem inkább ,,személyes ethernalt" kellene készíteni ami a töltőképernyőn az icon felett vagy körül látszódik pl:pentakills, dmg taken ,shields and heal given, cc time esetleg lebontva roleonkent draftban vagy rankeden ahol roleonként külömböző dolgot számolna szerintem ha nem kellene fizetni érte vagy elérhető lenne mikrotranzakció nélkül sokan élveznék
  0 0 Válasz
 • ProtonP 1 hónapja
  Ezzel ez a probléma hogy ez kliens oldali es a gépedet terheli míg a clash szerver oldali azaz a lol szervereit terheli és a riotnak fontos hogy a játék minden gépen elfusson az már mindegy ha a szerverüket energia itallal itatják vagy bedobja a törülközőt mert nem bírja
  0 0 Válasz
 • Oratorony 1 hónapja
  Nem rossz ötlet
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés