LoL: Ezzel a változtatással dobnák fel a játékosok a Pentakilleket

Még epikusabb pillanatokat élhetnének át azok, akik ötszörös gyilkosságot szereznek a LoL-ban.

A League of Legends játékosok többségének legalább megadatott egyszer az életben, hogy sikerült nemcsak double killt, nemcsak triple killt, nemcsak quadra killt, hanem pentakillt szereznie. Ebben az esetben a "pentakill" bekiabáláson kívül más nem emelte ki ezt a pillanatot a többi közül, nem volt meg az a hatalmas hype, amit például egy LEC közvetítésen átélhettek, mikor profik castolják nektek ezeket az elképesztő momentumokat. A LoL-os közösség elgondolkozott egy olyan ötleten, hogy a pentakillek esetében a nem mindennapi tettet végrehajtó hős témájának dallamai csendülnének fel a háttérben.

Ez a megfogalmazott gondolat, amit akár ötletnek is lehet nevezni, nem egy légből kapott dolog. Például az Awesomenauts MOBA-ban már beépítették ezt a kis feature-t, ami akkor aktiválódik, ha a játékos sorozatban három gyilkosságot bezsebel magának.

Egy másik gondolat, hogy pentakillnél nem a hős témája csendül fel, hanem a taunt mondatai visszhangoznának a Szurdokban. Egyelőre sem témák, sem tauntok nem magasztalják közvetett módon a pentakillt elérő játékost, de az ilyen apróbb változtatások simán bekerülhetnének a játékba. Minden azon múlik, hogy stabil marad-e tőle a kliens, valamint azon, hogy tényleg van-e rá igény, vagy csak egy hangos kisebbség gondolatairól van szó.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó ötlet, hogy a pentakillek alatt a hős témája szólna?