LoL: Jön a G2 vs FNC visszavágója, Mystery Giftet nyerhettek a magyar közvetítésen!

LoL: Jön a G2 vs FNC visszavágója, Mystery Giftet nyerhettek a magyar közvetítésen!

Szombaton kiderül, hogy sikerül-e megállítani a címvédőnek Bwipót és a Fnaticot.

Tovább robog a vonat, amelynek az oldalára az LEC 2021 Spring Split feliratot vésték fel néhány héttel ezelőtt. A hétvége rangadóján összecsap a G2 Esports és a Fnatic, azonban nem csak emiatt a meccs miatt lesz érdemes követnetek a magyar közvetítést. Mystery Giftet nyerhettek az Esport2tv Twitch csatornán, mindenképpen legyetek ott, amikor a raffle elkezdődik!

MAD Lions vs SK Gaming (péntek 18:00)

A pénteki meccsnap nyitányán két olyan csapat küzd meg egymással, akik ott lehetnek a rájátszást érő helyeken az alapszakasz végén. Mind a MAD, mind az SK megnyerte a legutóbbi három mérkőzését, ezért valamelyik nagy sorozat ma mindenképp megszakad. Elyoya és Treatz elképesztő formában van, de nem lehet panasz senkire egyik gárdában sem. A felső ösvényre érdemes lesz odafigyelni, mivel a nagyon agresszív játékstílust képviselő Armut csap össze Jenaxszel, az SK legstabilabb idézőjével.

G2 Esports vs Fnatic (szombat 21:00)

A League of Legends legnagyobb versengése tovább folytatódik. Legutóbbi találkozásuk alig néhány hete történt, akkor Bwipo Volibearjével nem tudott mit kezdeni a G2. Az előjelek alapján a Rekklesék felé billen a mérleg nyelve, ugyanis az ötödik héten két nagy pofonba szaladt bele az elmúlt évek örök második helyezettje. Mivel a G2-t mindenki meg akarja verni, ezért kiszámíthatatlan, hogy mi történik majd a szombati nap záróakkordjaként.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a rangadót?