LoL: Legjobb 1v1 hősök, akikkel lerendezheted a nézeteltéréseidet

LoL: Legjobb 1v1 hősök, akikkel lerendezheted a nézeteltéréseidet

Ezekkel a hősökkel megmutathatod, hogy te vagy a jobb játékos.

Bizonyára veled is előfordult már League of Legends mérkőzéseid során, hogy vitába keveredtél valakivel. Ebben az esetben felmerül az "1v1 me" lehetősége, amelyet sokszor bedobnak, mint egy modern pisztolybárbaj lehetőségét. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan reagál ezekre a felszólításokra, de az alábbiakban kapsz pár tippet, ha tényleg tétre menő 1v1 csatákban szeretnél helytállni a jövőben. Ezek lehetnek erőfitogtatások és valódi versenyek, amelyeket folyamatosan szerveznek a különböző platformokon.

Mik az 1v1 ütközetek szabályai?

Ordító Szakadékban, azaz az ARAM térképen bonyolítják le ezeket az összecsapásokat. Az nyer, aki hamarabb szerzi meg az első gyilkosságot, hamarabb dönti be az ellenfél első tornyát, vagy hamarabb szerzi meg a 100 cs-t. 

Pantheon

Messziről piszkál a Q-val, egy gombnyomással kábíthatod az ellenfelet a W-vel, az E-vel levédheted a sebzést. Emellett jó nagy alapsebzéssel rendelkezik és elég fürge az alap mozgási sebessége miatt.

Lucian

Amiért beválasztják a rangsorolt meccseken a középső ösvényre, annyira jó az 1v1 szituációkban. A passzív miatt jól lehet cserélni, könnyű a farmolás és elég mobilis a hős.

Rek'Sai

Alulértékelt hős, pedig a Howling Abyssben komoly buffokat kap minden alkalommal. A Hail of Blades rúna és az Ignite kombója halálos veszélyt jelent az ellenfelekre, ezért nem a farmolás az, ami az erőssége.

Caitlyn

Hatalmas távolságot tud tartani ellenfelétől, miközben a headshotok miatt még cserébe is belebonyolódhat. Ha elég biztonságos stílust játszol, akkor a 100 cs-re nyugodtan rámehetsz Caitlynnel.

Renekton

Egy igazi bruiser, akivel nyugodtan felvállalhatod az agresszív cseréket. A Pengekörből (Q) származó gyógyítás elegendő ahhoz, hogy sokáig kinn tudj maradni a minionok között.

További népszerű választások az 1v1 tornákon: Darius, Draven, Nasus, Cassiopeia, Gragas

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te indultál már valaha 1v1 versenyen?