LoL: Itt egy elképesztő Program Yuumi skin, ami simán bekerülhetne a játékba

LoL: Itt egy elképesztő Program Yuumi skin, ami simán bekerülhetne a játékba

Simán elmenne ez a rajongói hőskinézet egy hivatalos leaknek.

2019. május 14-én érkezett meg a hivatalos szervekre Yuumi, a League of Legends első olyan karaktere, aki szimbiózisban él egy másik hőssel. Ez azt jelenti, hogy a W képesség használata után célozhatatlan a hős, miközben ő képes gyógyítani és sebezni. A Heroes of the Storm Abathurjának LoL-os változata óriási sikernek örvend, ugyanis rengetegen szeretik az aranyos cicákat. A Yuumi köré kiépült hype-ot meglovagolta a Riot Games is, összesen három extra hőskinézet és temérdek chroma közül válogathatnak a rajongók. Egy lelkes művész azonban úgy gondolta, hogy ez még nem elég, ezért tervezett egy Program Yuumi skint, ami egészen elképesztőre sikerült.

Program Yuumi rajongói hőskinézet

Egy concept artnak indult a projekt még 2019-ben, ami végül egy teljes csomaggá nőtte ki magát idén. A minőség egészen elképesztő, ahogy a kidolgozottság is. Gyakorlatilag a Riotnak nem kéne mást csinálnia, mint felkérni az alkotót, hogy ossza meg az anyagokat a LoL kozmetikai tartalmakért felelős csapatával, utána semmi sem állhat a skin útjába. Mivel a Riot Games szereti a minőséget (és az árakat) magasan tartani a legújabb hőskinézetek esetében, ezért könnyedén beárazhatnák 1820 RP-snek a Program Yuumit.

Az alábbi galériában az összes képet megtalálhatjátok a Program Yuumi fan skinről!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te megvennéd ezt a skint, ha bekerülne a kliensbe?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.