Neymar is összerakott egy bitang FUT csapatot és kiderült melyik platformon játszik

Nem volt nehéz kitalálni, ugyanis egy másik videójáték szerelmese is, ezért úgy tűnik a FIFA esetében is maradt ennél.

Az nem titok, hogy Neymar Junior imádja a videójátékokat, és már többször látható volt, amint CS:GO-ban csapatozik. Most úgy tűnik, nem csak lövöldözni szeret, illetve de, csak egy másik stílusban, hiszen virtuálisan a kaput igyekszik minél többször eltalálni, ráadásul egy egészen elképesztő Ultimate Team együttest is összerakott. Egy rajongó találkozott vele a napokban, méghozzá PC-n, és rögtön kapott is alkalmon, hogy megörökítse a pillantot meg a kezdőjét.

Neymart aligha kell bemutatni bárkinek is, hisze a mai napig az egyik legismertebb futballista. Fiatalként lenyűgözte a világot, kivételes technikával megáldott brazil, akire már a Santosban is felfigyeltek. Nem is volt csoda, hogy egy idő után elvitte a Barcelonával, majd új otthonra lelt a PSG-nél. Cristiano Ronaldo és Lionel Messi árnyékában talán mindig is ő volt az a szupersztár, aki miatt érdemes volt leülni meccset nézni. Aztán jött a szappanopera korszak, és többet dobálta magát a gyepen meg színészkedett, mint Rosalinda. Majd a bulvárban is egyre-másra jelentek meg róla cikkek, de ezek egyre kevésbé a pályán mutatott teljesítménye alapján. Bár a tehetsége és a labdaérzéke még mindig topfutballistává teszi őt, de egyre többet sérült - most sem léphet pályára a Barcelona elleni BL nyolcaddöntőn -, ráadásul Instagramon is megosztotta szomorúságát, miszerint egyre nehezebben viseli ezeket az időszakokat, és fáj számára, hogy ilyenkor abba kell hagynia a futballt, hiszen imád cselezni, de állandóan lerúgják. Mindenesetre úgy tűnik vigaszt jelent számára a virtuális labdarúgás, hiszen Neymar FIFA 21 Ultimate Squadja az egyik legjobb, amit valaha láttunk.

Mindössze négy játékos van, aki nem a hazájából származik, Ruud Gullit, Paolo Maldini, Virgil Van Dijk és Peter Schmeichel. De ez nem számít, hiszen tökéletes kezdőt alkotnak a többiekkel:

ST: Ronaldo (94)

CAM: Kaka (91)
CAM: Pele (95)
LM: Neymar (99)
CM: Ruud Gullit (90)
RM: Garrincha (92)
LB: Roberto Carlos (91)
CB: Maldini (92)
CB: Virgil Van Dijk (96)
RB: Alberto (90)
GK: Schmeichel (93)

Remélhetőleg hamar felépül és újra a gyepen bizonyítja majd be, hogy méltó a rajongók által ráaggatott jelzőkre, mármint itt most a pozitívakra gondolunk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!