Diogo Jota és a quick sell története egy nézői kérésre

Diogo Jota és a quick sell története egy nézői kérésre

Megkérte az egyik követője, hogy a frissen nyitott Everton labdarúgóját quick sellel adja el.

Lehet, hogy Diogo Jota egy ideje nem igazán aktív a Liverpool színeiben, de mióta sérült biztosan nem lankadt a történelmi klub iránti hűsége - még a FIFA 21 Ultimate Teamben sem. Diogo talán a Premier League egyik, ha nem a legjobb FIFA-játékosa. Több ízben összehozta már a 30-0-ás FUT Champs eredményt, sőt saját e-sport csapatot is alapított.

Most egy videóból az is kiderült, hogy szeret kedveskedni a szurkolóinak, bár először azért elnevette magát az egyik rajongója kérésén, viszont utána azonnal teljesítette azt. Így történt, hogy az egyik csomagból kidobta neki a játék az Everton labdarúgóját, Michael Keane-t (84-es rating), majd egy gyors huszárvágással quick sellezte is a lapot, mivel ezt kérte a nézője. Másnak biztos jól jönne egy ilyen kártya, ha más nem, akkor SBC-ket illetően. Bár azért azt se felejtsük el, hogy az egyik nagy rivális klubjában futballozik Keane, de persze Jotának nincs semmi problémája az Evertonnal. Ezzel így kapott egy 10 ezer körüli összeget, bár nem valószínű, hogy nagy szüksége lett volna rá, pedig még ennek a többszörösét is begyűjthette volna érte, mivel nagyjából 30 ezerért pörög a marketen az angol védő.

Változtat-e bármin ez a FUT csapatát illetően? Határozottan nem. De vajon ez a kedveskedés sokat jelent a liverpooli szurkolóknak? Erre abszolút igen a válasz.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!