LoL: Két hőskinézetért csak 208 RP-t kér a Riot!

Lee Sin és a LoL egyik legjobb Legendary skinjét 25%-kal olcsóbban kaphatod meg limitált ideig.

Kifejezetten ütős ajánlattal készült március első napjaira a Riot Games, ugyanis a heti akciós skinek között rengeteg izgalmas és népszerű tartalmat találtok, amelyekért jelentősen kevesebb RP-t kell kifizetnetek. Azokra is gondoltak, akiknek nem akarnak 500 RP-nél többet költeni egy-egy hőskinézetre, ők válogathatnak az olcsóbb gúnyák közül.

A hagyományokat tiszteli a Riot, bár arányaiban egyre kisebb szeletet kínálnak olcsóbban a tortából. 150-nél több hős érhető el már a League of Legendsben, de továbbra sem növelték meg a hetente érkező hősakciók számát. Öt karakterért nem kell teljes árat fizetnetek, ha RP-ből szeretnétek növelni a gyűjteményeteket.

  • Aphelios - 585 RP (-40%)
  • Draven - 395 RP (-55%)
  • Gangplank - 355 RP (-55%)
  • Irelia - 395 RP (-55%)
  • Pyke - 487 RP (-50%)

A fenti hősök közül egyik sem képezi szerves részét a jelenlegi profi és high ELO metának, de nem jelenti azt, hogy ne lehetne velük carryzni a mérkőzéseket. Irelia bevethető a középső és a felső ösvényen egyaránt, ha Broken Blade-nek érzitek magatokat, akkor jó választás lehet. Pyke könnyen counterelhető, de Solo Queue-ban lehet vele nagyokat alkotni. GP-vel inkább topon érdemes játszani, de ha minden kötél szakad miden is elboldogulhattok. Aphelios és Draven a kevésbé meta lövészek közé tartozik, de előbbi a késői szakaszban, utóbbi a koraiban képes meglepni az ellenfeleket.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.