LoL: Megváltozott formátummal, különleges helyszínen rendezik meg a 2021-es MSI-t

A messzi északon csapnak össze a világ legjobb League of Legends csapatai.

2020-ban lefújta a Riot Games az év egyik legnagyobb versenyének számító MSI-t, azaz a Mid Season Invitationalt. A meghívásos tornán évről évre az egyes régiók legjobb csapatai és játékosai csapnak össze a hatalmas nyereményekért és a dicsőségért. Idén minden visszatérhet a régi kerékvágásba, ugyanis a Riot bejelentette, hogy Izlandon bonyolítják le a 2021-es MSI-t. 

Megváltozott formátum

A szervezők 12 régió legerősebb csapatát hívják meg a versenyre, ahol három szakaszban eresztik őket egymásnak. Először a csoportkörökben oda-visszavágós rendszerben küzdenek meg, majd jön a Rumble, még mindig Bo1-es rendszerben. A legjobb négy együttes jut az egyenes kieséses szakaszba, ahol Bo5-ök után avatnak bajnokot. 

  • 1. pool (kiemelt régiók): Kína, Európa, Korea
  • 2. pool: Észak-Amerika, PCS (Tajvan, Hong Kong, Makaó, Dél-Kelet Ázsia), Vietnám
  • 3. pool: Oroszország, Latin-Amerika, Törökország
  • 4. pool: Brazília, Japán, Óceánia

Az első mérkőzéseket május 6-án vívják meg a messzi északon, a döntőt május 22-én rendezik. A legutóbbi, 2019-es MSI bajnoki címét a G2 Esports vihette haza, Európa legerősebb csapata a Team Liquidet győzte le a döntőben, ezzel megszerezték az "öreg kontinens" második nemzetközi tornagyőzelmét. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a G2 Esports megvédheti az MSI bajnoki címét?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.