Megjött a játékba az idei Premier League hajrájára megtervezett labda is

Megjött a játékba az idei Premier League hajrájára megtervezett labda is

Nem szokott sok vizet zavarni, hogy milyen bőrt rúgnak a virtuális pályán a játékosok, de azért vannak tetszetős lasztik a FIFA 21-ben, mint például most ez is.

A labdákat egyébként meg lehet talákni a csomagokban, vagy szimpla jutalomként szerezhetőek be. De lehet venni trade ball kártyákat és ezekkel bárki kereskedhet a piacon, valamint a felesleges coinokat az EAS FC katalógusában is el lehet verni ilyen tárgyakért. Ahhoz, hogy valaki beállítson egyedi labdát, a My Club fülre kattintva a Club Itemsnál a Balls menüpontot kell keresse, és a szimpatikus labdát kell megjelölni aktívként.

A frissítés részeként az angol bajnokságban használatos, a Nike által előállított Premier League 2020/21-es idény utolsó harmadára létrehozott játékszer érkezett a játékba. A tájékoztatás szerint, ezt direkt a hajrára alkották meg, és először február 19-én debütált a Wolverhampton vs Leeds United találkozón. A labda egyedi festést kapott, amely leginkább a PL utolsó szakaszának intenzitását hivatott tükrözni, ezért a közepén a szezon végén megnyerhető trófea kapott helyet. Természetesen ez is az innovatív AerowSculpt technológiáját használó Nike Flight dizájnú labda lett, amely továbbfejlesztett aerodinamikát jelent a pályán, bár a FIFA 21-ben ez aligha érződik majd bárki számára is.

Az újdonság március 4-étől érhető el a játékban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!