LoL: Újabb lépés az LEC felé, rájátszásba jutott Bluerzor és csapata

LoL: Újabb lépés az LEC felé, rájátszásba jutott Bluerzor és csapata

A legjobb magyar dzsungeles ismét egy nagy lépést tett, hogy végre az LEC-ben mutathassa meg páratlan képességeit.

Rendületlenül halad az újabb bajnoki cím felé Subicz "Bluerzor" Dániel, a Team BDS dzsungelese. A francia ligában még minden csapatra három mérkőzés vár, de az LFL újonca már bebiztosította magának a playoff helyezését. Egyelőre a tabella élén olvashatjátok a svájci org nevét, holtversenyben a Karmine Corppal. 

Bluerzorra továbbra sem lehet panasz, ugyanis egy-egy kicsit gyengébb teljesítmény mellett is simán vezeti a dzsungelesek tabelláját. Övé a legjobb KDA, ő farmol a legjobban, ő húzza be a legtöbb killt a csapata összes megszerzettjéből, valamint ő teszi zsebre a legtöbb aranyat a csapat által megszerzett összesből. Ami szemet szúrhat, hogy az eddig lejátszott 14 összecsapáson csak 5 különböző hőst váltogatott a magyar srác. Egyértelműen Nidalee és Graves a legjobb választása, ezekkel 9 győzelem mellett egyetlen vereség a mérlege. Lilliával kétszer játszott, Taliyahval és Udyrral egyszer-egyszer. Ezzel a három karakterrel az összes vereségének 75%-át gyűjtötte be, nem is erőlteti őket feleslegesen.

Négy alkalommal választották őt a meccs emberének, ezzel még mindig vezeti a ligát, igaz egyre többen szorongatják ebben a kategóriában. A rájátszás már zsebben, de az EU Mastersen való részvételhez az kell, hogy a King of the Hill rendszerben legalább a második helyen végezzenek. Ha ez összejön, akkor az EM 2021 Main Eventjére juthat be Bluerzor, ami a közvetlen előszobája egy LEC szerződésnek. Eddig a negyeddöntő volt a legjobb helyezése Európa második legnagyobb versenyén Bluerzornak, egy top 4 mindenképp kéne, hogy komolyan elgondolkodjanak a leigazolásán a legerősebb európai csapatok. A mutatott formája alapján ez simán benne van a pakliban, joggal bizakodhatnak a #TEAMZOR közösség tagjai!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kijut az EU Masters tavaszi szezonjára Bluerzor?