LoL: Hiába nerfelték újra, még mindig vele nyernek a legtöbbet és őt tiltják legtöbbször

LoL: Hiába nerfelték újra, még mindig vele nyernek a legtöbbet és őt tiltják legtöbbször

Egészen elképesztő számokat produkál a dzsungeles karakter.

A 11.5-ös League of Legends frissítés két napja érkezett meg a szerverekre, de érdemi változást nem hozott, legalábbis ami a jungler metát illete. Továbbra is Udyr az a hős, aki meghatározza a rangsorolt mérkőzéseket Platinum rang felett. A magasabb ELO-ban egyeduralkodó dzsungeles hasonlóan komoly szerepet tölt be a profi meccseken, ahol szintén nagyon nagy százalékban tiltják, illetve választják.

Udyr, akinek a legmagasabb a győzelmi aránya

Az alakváltó "papucsos" (by Paresz) jelenleg 53,3%-os win rate-tel büszkélkedhet, ami kifejezetten magasnak számít. A népszerűsége alapján nem tekinthető egy szokatlan választásnak, 8,7%-ban pickelik, ha elérhető. A második helyen Heimerdinger, a harmadikon Urgot található, de az ő választási arányuk jelentősen alacsonyabb, ezért nem kell rájuk tiltást pazarolni.

Udyr, akit inkább mindenki kitilt

A hős tiltási aránya 66,5%-os, ami egészen elképesztőnek számít a League of Legendsben. Ilyen magasságokban utoljára Samira járt, de őt a nerfek teljesen kicsinálták. Udyr mögött jelentős lemaradásban érkezik Viego, majd Darius és Zed. Ezek a statisztikák azt jelentik, hogy Udyrt bőven megéri tiltani, mert ha átengeditek az ellenfélnek, akkor jó eséllyel kipickelik, majd megnyerik vele a mérkőzést. Szerencse, hogy csak jungle-ben tud ilyen számokat felmutatni, flexelni nem lehet.

A Phoenix Stance gyengítése miatt vesztett sebzést Udyr, de ennek ellenére nem sikerült a brutális számokat lecsökkenteni. Ne lepődjetek meg, ha a következő frissítésben újabb nerfeket kaphat a hős.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tiltod vagy választod Udyrt?