Hirdetés

LoL: Következik az óriások háborújának visszavágója, összecsap a G2 Esports és a Rogue

A listavezetők számára az LEC alapszakaszának egyik legfontosabb mérkőzése következik.

Hirdetés

Már csak öt mérkőzés van hátra minden csapatnak az LEC 2021-es tavaszi alapszakaszában, ezért felértékelődnek a győzelmek, illetve a vereségek. Az elkövetett hibákat már alig lesz lehetőségük kijavítani Európa legerősebb LoL klubjainak, ami garantálja, hogy kiélezett, parázs csatákra számíthattok ezen a hétvégén. Az élő magyar közvetítésen Mystery Giftet nyerhettek, ezért mindenképp az Esport2tv Twitch csatornán kövessétek az eseményeket.

G2 Esports vs Rogue (péntek 20:00)

Mindkét csapat bebiztosította a helyét a rájátszásban, azonban egymás között még le kell rendezniük az első hely sorsát. Elképesztően jó formában küzdenek már hetek óta, legutóbbi találkozásukon 51 perc után dőlt csak el a győzelem sorsa. Akkor a G2 örülhetett, azonban a siker édes ízének megízlelése óta eltelt néhány hét, megérkezett egy új patch. Rekkles és Hans sama kiemelkedik a lövészek közül, Larssen és Caps párbaja minden esetben a legmagasabb szinten zajlik. A nap mérkőzését végre nem késő estére időzítette be a Riot Games, ezért mindenkinek kötelezően ajánlott élőben nézni a gigászok csatáját.

Fnatic vs SK Gaming (szombat 19:00)

Bár az LEC stábja a Rogue és a MAD Lions összecsapását emelte ki szombatról, Bwipo és Jenex párbaja legalább ekkora figyelmet érdemel. Az SK ellentmondást nem tűrő játékkal küzdötte fel magát a tabella aljáról, a Fnaticnál továbbra sem lehet tudni, hogy épp milyen lábbal keltek fel. Treatz és Hylissang agresszív támogatóként gondoskodhat róla, hogy akciókban gazdag mérkőzésen szórakozzatok holnap este.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés