LoL: Megborult a Riot, akkor bugot fedeztek fel Viegónál

LoL: Megborult a Riot, akkor bugot fedeztek fel Viegónál

Képes volt a Ruined King egyhitelni a tornyokat, mivel végtelen AP-t lehetett rá stackelni.

Nagyon különös hibát fedeztek fel a játékosok Viegóval kapcsolatban. A Letaszított Király egyetlen tárgy segítségével képes volt arra, hogy végtelen AP-t halmozzon fel, ennek köszönhetően óriási sebzést tudott kiosztani a tornyokba, inhibitorokba és a Nexusba. A bugot észrevette a Riot Games, majd a tegnap esti órákban elérhetetlenné tették Viegót, sőt a rangsorolt League of Legends meccseket is leállították. Mára már minden visszatért a régi kerékvágásba, remélhetőleg nem történik ilyen soha többet.

Viego Dark Seal bug

A probléma akkor lépett fel, amikor Viego megvásárolta a Dark Sealt, azaz Fekete pecsétet, majd szerzett egy gyilkosságot, megszállta a halott hős lelkét és megölette magát a toronnyal. Ennek következtében a tárgy megadta a bónusz AP-t, majd a következő esetben szintén, ami a végtelenségig folytatódott. Ennek köszönhetően a tornyokba óriási sebzést tudott kiosztani a karakter, valamint a Q képességéből egyetlen csapással gyógyított magán egy akkorát, amit még Vladimir is megirigyelne. 

Mivel egy olyan hibáról volt szó, amit könnyen kiviteleztek a játékosok, ezért a Riotnak gyorsan kellett reagálnia. A fejlesztőknek úgy tűnik sikerült kijavítania a hibát, mivel jelenleg a kliensben semmi sem utal arra, hogy Viego bugos lenne.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál ezzel a Viego buggal?