LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.5-ös frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.5-ös frissítésnek

Az élen egy olyan hős neve olvasható, aki visszakapott valamit abból, amit a 11.4-es patchben elvettek tőle.

Megpróbálta a Riot Games felrázni a dzsungeles metát, azonban a statisztikák alapján még várni kell arra, hogy a tankok ismét tényezők lehessenek. A 11.5-ös frissítésben erősítést kapott többek között Sejuani és Trundle, de buffolták Master Yit is a Solo Queue játékosok legnagyobb örömére. Az alábbi listában azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi arányai a legnagyobb javuláson mentek át a jelenlegi frissítésben érkezett buffoknak köszönhetően.

Sejuani (+0,83% győzelmi arány)

Megpróbált életet lehelni az egyik leghatékonyabb tankos dzsungelesbe a Riot Games, de egyelőre ez még csak a kezdet lehet. Nőtt ugyan a győzelmi aránya Sejuaninak, de még mindig nem kell attól tartani, hogy minden második meccsen megölhetetlen buzogányosok szaladgálnak majd az Idézők Szurdokában.

Karma (+1,04% győzelmi arány)

Kicsit értetlenül álltak a játékosok a Karma Q buff előtt, mivel eddig sem volt rossz a karakter, sőt. Kifejezetten jól teljesített olyan matchupokban, amikor piszkálásra volt szükség egy hasonló stílusú ADC oldalán.

Jax (+1,23% győzelmi arány)

Felső ösvényen, ritkábban dzsungelben játszanak az egyik legjobb 1v1-ező és splitpusholó karakterrel. A szintenkénti AD megnövelése miatt megnőtt a népszerűsége és elkezdték kitiltani a meccsekről. Ha eddig hanyagoltátok, akkor itt az ideje előhúzni a lámpaoszloppal csapkodó bruisert.

Samira (+2,69% győzelmi arány)

A Riot maga ismerte be, hogy kicsit túltolták a Samira nerfeket a 11.4-es patchben, ezért visszaadtak valamit a hősnek, hogy ne haljon meg teljesen. Hiába a buffok, ettől függetlenül vannak nála jobb ADC-k a metában, de esetleg a középső ösvényen megpróbálhattok vele alkotni. Kizárólag saját felelősségre!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te próbáltad már a Jax jungle-t?