Csak megérkezett Cavani a FIFA 21 Ultimate Teambe

Csak megérkezett Cavani a FIFA 21 Ultimate Teambe

A Manchester United szurkolók most már örülhetnek, végre az uruguayival is onthatják a gólokat.

Az EA SPORTS a márciusi frissítést követően végül csak bepakolta a FIFA 21-be is a Manchester United támadóját, Edinson Cavanit, akit azért egyre többen kezdtek már el hiányolni.

Annak ellenére, hogy rengeteg nagy értékkel bíró és különleges kártya került már be az Ultimate Teambe az elmúlt 10 évben, Edinson Cavanit sikerült kihagynia egészen mostanáig az EA Sportsnak, pedig ezt nem is egyszer szóvá tették a rajongók. Talán ennek is hála végre a fejlesztők teljesítették a kívánságukat. De azért érdekes, hogy nem verték nagy dobra az ügyet, ugyanis csak a március 4-i 11.1 frissítést követően leltek rá a játékosok az uruguayi csatárra.

Ennek köszönhetően Edinson Cavani Ultimate Team lapja végre elérhető a FUT piacon, és ahogyan az látható 84-es ratinget kapott, így hát ugyanolyan statisztikákkal rendelkezik, mint a FIFA 21-ben már játszható verzió. Az egész helyzetet az teszi még furcsábbá, hogy a támadó már benne van FIFA 21-ben, de csak offline módban volt elérhető.

Nem ő lesz a tavaszi FUT csapatok legkiválóbb góllövője, de ha valaki rajong érte vagy szimplán ki akarná próbálni, akkor most 15-18 ezer körüli áron be tudja szerezni a marketen, legyen szó PS vagy Xbox konzolról.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!