Nőnap alkalmából szervez csak csajoknak szóló FIFA 21 versenyt az EA Sports

Nőnap alkalmából szervez csak csajoknak szóló FIFA 21 versenyt az EA Sports

Keveset tudni egyelőre erről az eseményről, de Twitchen élőben lehet majd követni a mérkőzéseket.

Március 8. egy igen különleges nap, egyrészt mert már benne vagyunk - naptárilag - a tavaszban, másrészt pedig a hölgyeket ünnepeljük ilyenkor. Magyarországon egyébként 1948 óta tartják és eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt: 1857-ben New Yorkban negyvenezer textil- és konfekcióipari munkásnő lépett sztrájkba a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért.

Mindenesetre most az EA Sports is úgy látta jónak, ha kedveskedik egy kicsit a lányoknak, és megszervezett nekik egy tornát, melyet ma 18 órától lehet követni élőben a hivatalos Twitch csatornán. Szinte semmilyen extra információt nem osztottak meg az eseménnyel kapcsolatban, de azt tudni, hogy egy televíziós személyiség, Rachel Stringer biztosan részt vesz rajta, mint ahogyan az Ultimate Teamben jeleskedő NFG Lisa, aki nem rég megnyert egy 500 dolláros versenyt, szintén tiszteletét teszi rajta, de több hölgy is kipróbálja majd magát a FIFA 21-ben.

Nyereményről, illetve a lebonyolításról nem esett szó, így az majd csak valószínűleg a streamből derül ki, de az egyszer biztos, hogy szórakoztató lesz nézni a lányokat. Azon sem lennénk meglepődve, ha a játékban található női csapatokból választatnának maguknak kedvencet a torna idejére ezen nemes nap alkalmából.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!