LoL: Minden kérdésre választ kaptok, jön az LEC alapszakaszának utolsó hétvégéje

LoL: Minden kérdésre választ kaptok, jön az LEC alapszakaszának utolsó hétvégéje

Három nap, tizenöt mérkőzés, érkezik az LEC 2021-es tavaszi alapszakaszának utolsó hétvégéje.

A visszaszámlálás még mindig nem ért véget, ugyanis több csapatnak van esélye, hogy kvalifikálja magát az LEC tavaszi rájátszásába. A második superweeken pénteken, szombaton és vasárnap izgulhattok kedvenceitekért Európa első számú LoL bajnokságában. A játékosoknak nem lesz egyszerű dolguk, mivel a feszített tempó mellett patchváltásra készülhetnek, a 11.5-ös frissítésen zajlanak majd az összecsapások.

Schalke 04 vs Fnatic (péntek 20:00)

Mind a két csapatnak kötelező a győzelem, ha szeretnék folytatni a rájátszásban a küzdelmeket. Legutóbbi találkozásuk alkalmával Bwipóék kegyetlenül elbántak ellenfelükkel, azóta azonban történt egy-két dolog a Riftben. A S04 óriási vereségsorozatba szaladt bele, amelyet sikerült ugyan megszakítaniuk, de az előjelek nem kedveznek nekik. Ha nyer a FNC, akkor biztosan playoffban vannak, ha kikap a S04, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülnek.

MAD Lions vs G2 Esports (szombat 21:00)

Óriási formában játszik a G2 Esports, azonban nem szabad lebecsülniük az Oroszlánokat. Mindkét ötös már biztosan ott lesz a playoffban, már csak a minél jobb helyezés lebeghet az idézők szemei előtt. A MAD Lions agresszív stílusa okozhat meglepetést a címvédőnek, azonban Capséket sem kell félteni. Bármikor képesek megújulni, ahogy azt megmutatták az elmúlt hetekben.

Rogue vs Fnatic (vasárnap 21:00)

Az alapszakasz utolsó mérkőzésének várhatóan már nem lesz komolyabb tétje. A Rogue a G2 mögött bemasírozhat könnyedén a rájátszásba, a Fnaticnak egyetlen győzelem kell az egész hétvégén, hogy ott legyenek a kieséses szakaszban. Az örömjátékra kifejezetten jó esély van, elég csak Bwipo Solo Queue választásaira gondolni, mint a Riven, vagy a Yone.

A hétvége összes mérkőzését élőben, magyar nyelven izgulhatod végig az Esport2tv Twitch csatornán, ahol Mystery Gift nyereményjáték is vár rád!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri az LEC 2021-es tavaszi alapszakaszát?