Gündogan az első Man City játékos, aki zsinórban kétszer is a PL legjobbja lett

Gündogan az első Man City játékos, aki zsinórban kétszer is a PL legjobbja lett

Februárban is Ilkay Gundogan kapta meg ezt az elismerést, és nem kétséges megint teljesen megérdemlten.

Már januárban is megvillantotta elképesztő tehetségét a Manchester City középpályása, és februárban folytatta a remeklést. 2021 második hónapjában komoly terhelésnek lettek alávetve a Premier League játékosai, a City például hat találkozót is lejátszott, és mindegyiket sikerült megnyerniük. Gündogan vezetésével két vállra fektették többek között a Liverpoolt, a Tottenhamot és az Arsenalt is. Őt Guardiola öt találkozón küldte fel a pályára, viszont ezt elég szépen meghálálta a 30 éves német labdarúgó, miután 4 gólt és egy gólpasszt hozott össze.

Így nem is kétséges, teljesen megérdemelten érdemelte ki újra a Premier League Player of the Month februári címet a szezonban nyújtott teljesítményéért.

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy újra nekem ítélték oda ezt a díjat - de arra vagyok a legbüszkébb, hogy része lehetek ennek a csodálatos csapatnak. Elképesztő, hogy meg tudtuk nyerni az összes februári mérkőzésünket, csak úgy, mint januárban. Úgy érzem nagyon jó futballt játszunk, és az, hogy kivehetem belőle a részem nagyon boldoggá tesz. Remélhetőleg továbbra is így folytathatjuk, mert végső soron a trófeák megnyerése a legfontosabb." - mondta a díj átvétele után.

Ezen felül megkapta az EA Sportstól a szokásos új speciális lapot is, és a legutóbbi 86-os ratingje kettővel megnőtt, de minden téren jobb mutatókkal rendelkezik. Gyorsabb, jobban lő és passzol, de fizikailag is és a védekezésben is erősebb lett. Íme a körülbelül 85-90 ezerért beszerezhető új kártyája:

Az EA Sports pedig a játékon belül alkotta újra a februári góljait és gólpasszát:

Ti megveszitek a lapját?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!