LoL: Így kaphatsz ajándék RP-t azzal, hogy meccseket játszol

LoL: Így kaphatsz ajándék RP-t azzal, hogy meccseket játszol

Ha igazán szerencsés vagy, akkor ajándék RP és skin ütheti a markod csak azzal, hogy lejátszottál egy League of Legends meccset.

Nagyon különös tapasztalatokról számolt be egy idéző a világ legnagyobb League of Legends fórumán. Állítása szerint 750 RP-t kapott csak azért, mert Pentakillt szerzett egy sima mérkőzésen. A történet valóságát megkérdőjelezheted, de bizony vannak olyan esetek, amikor ajándék üti a markodat csak azzal, hogy jó társakkal és ellenfelekkel kerültél egy mérkőzésbe.

Hogyan szerezhetsz ingyen RP-t és skint?

Elképesztően kicsi rá az esély, de előfordulhat, hogy olyan meccsbe dob téged a rendszer, amibe egy Riot Games munkatárs is bekerült. Ebben az esetben a rioteren múlik, hogy megjutalmaz-e téged valamilyen ajándékkal. A kommentelők több esetről számoltak be, amikor egy jó fej rioter giftelt nekik a mérkőzés után.

  • A már korábban említett Pentakillt elérő játékos mesélt arról, hogy a meccs vége előtt már beírta neki a rioter a chatre, hogy gratulál a 750 RP-jéhez. Ezt utána ajándék formájában megkapta a jutalmat (750 RP from Riot)
  • Egy másik idéző Cottontail Fizz hőskinézetet kapott Riot SapMagictől, miután lecarryzte Fizzel a meccset
  • Szintén ajándékba kapott RP-t egy idéző, valamint a barátai, akik még a PAX esemény előtti időkben
  • Egy magát meg nem nevező rioter elárulta, hogy ő is adott már RP-t, de akár ward skint is giftelhet, ez egyéni mérlegelés kérdése

A pletykák alapján minden rioternek van 4000-5000 RP szabadon felhasználható kerete, amelyet szétoszthat a szerinte érdemesek között. Ne lepődjetek meg, a soha nem találkoztok rioterrel a LoL-os pályafutásotok során, mivel a több tízmillió játékoshoz képest nagyon kevesen vannak ilyen "riotos" kiváltságokkal rendelkező playerek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kaptál már valaha riotertől ajándékot?