Egy játékos 1500 gólig jutott egy kapussal online a FIFA 21-ben

Egy játékos 1500 gólig jutott egy kapussal online a FIFA 21-ben

Nem egy aktív kapusról van szó, de ettől függetlenül akkor is óriási teljesítmény ezt elérni vele.

Néha még a legjobb csatárokkal sem egyszerű betalálni az ellenfél hálójába, éppen ezért törekednek arra egyesek, hogy a lehető legjobb támadókkal bővítsék a kezdőjüket. Erre itt egy játékos, aki ennek pont a fordítottját csinálja, megszerezte ugyanis Petr Cech ikon lapját és berakta csatárnak, majd elkezdte vele gyártani a gólokat. A cseh hálóőr 2019-ben vonult vissza a Premier Leagueben szereplő Arsenalból, de előtte többek között a Chelseanél lehúzott 11 éve miatt emlékeznek rá sokan jó szívvel. Most viszont más miatt hívta fel magára a figyelmet, jobban mondva egy FIFA rajongó, akit őt befejezőcsatárként használja. FUT Champsban így Gold 2 szintjén mozog a játékos, viszont az első mérföldkövet nagyon hamar elérte vele. Elég volt 327 mérkőzés, hogy 500 találatot jegyezzen a kapussal.

Egyébként Petr Cech legkisebb értékkel megáldott ikon lapját használja, ami alapesetben ilyen mutatókkal van megáldva:

Viszont a FUTBin oldala szerint a sebessége, lövése és labdakezelése alapvetően nem annyira jó, hiszen így néz ki, ha mélyebben belemegyünk a mutatóiba:

Mégis képes a gólszerzésre, nem is akármilyen módon, ugyanis a felhasználó nem rég tette közzé a legújabb videóját, melyben látható, hogy 1500 találatig jutott a kapussal, és szemezgetett a legszebb góljaiból. Tényleg bármire képes ez a hálóőr, még az ellenfél kapuja előtt is:

Reached the 1500 goal milestone with Petr Cech. These are a few of my favourites that I've scored since 1000. from r/FIFA

Egyébként a 2000-től 2019-ig tartó pályafutása alatt valójában egyetlen gólt sem jegyzett a cseh kapus, de ugye tudjuk, hogy a virtuális világban bármi megtörténhet.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!