Egy gyors gól eldöntötte a Szuperkupa sorsát a K&H MNEB HPCL-en

Egy gyors gól eldöntötte a Szuperkupa sorsát a K&H MNEB HPCL-en

Az MTK Budapest hozta ugyanazt a formáját, mint a Magyar Kupa döntőben, és ezzel a csapat fennállásának legjobb szezonját hozták össze.

A K&H MNEB HPCL FIFA 21-es őszi szezonjában eddig egyértelműen az MTK Budapest vitte a prímet, hiszen előbb megnyerték a bajnokságot, majd a Magyar Kupát is behúzták. Az utóbbi kiírásban találkoztak össze a mostani ellenfelükkel is, akkor egyetlen góllal jobbnak bizonyultak a Hajdúnánás együttesétől. A Szuperkupa fináléban pedig ismét ez a két csapat mérhette össze erejét, és míg a kék-fehérek nem változtattak a kezdőjükön, addig a nánásiak négy helyen is átvariálták a felállás mellett a névsorukat.

Ennek eredményeként mezőnyben teljesen kiegyenlített volt a játék, viszont több ízben is az MTK a Hajdúnánás térfelén birtokolta a labdát és ott passzolgatott a támadásépítés érdekében. Nem is kellett nekik sok idő, ugyanis Hajdú a 8. percben kiharcolt egy szögletet, melyet Batik végzett el a bal oldalról. A beívelt labdát aztán a hosszúról Fehér fejelte vissza középre, Hajdú pedig szimplán bepasszolta a kapuba a labdát.

Ezt követően viszont mindkét középpálya és védelem jól zárt, bár egy kis enerváltságot azért lehett látni a játékosokon. Akcióból nem sikerült igazából egyiküknek sem nagy veszélyt kialakítania, és végül csak egyszer sikerült eltalálnia a Hajdúnásnak az ellenfél kapuját, de Bíró ezt egy látványosabb vetődéssel hárítani tudta. Változás az eredményben így nem történt, ezért az MTK a harmadik trófeáját is begyűjtötte zsinórban.

MTK Budapest e-sport 1:0 Hajdúnánás Fk - Goolasso
Gólszerző: Hajdú 9'

A hétvégén egyébként elindul a K&H MNEB HPCL tavaszi szezonja is, és az első játéknap mérkőzéseit március 21-én, vasárnap este 8 órától követhetitek élőben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!