LoL: Limitált akcióban egy legendás hőskinézetet húzhatsz be epikus áron

LoL: Limitált akcióban egy legendás hőskinézetet húzhatsz be epikus áron

Különleges ajánlattal készült a Riot Games, a heti akciós skinek között megbújik egy legendary hőskinézet is.

Hétről hétre új ajánlatokkal kedveskedik a játékosoknak a Riot Games, amelyeket a kliensen belül érhet el minden idéző. A heti akciós skinek között ezúttal feltűnik egy legendás hőskinézet, amelynek árát pont annyira csökkentette le a Riot, hogy epic áron behúzhatjátok. Emellett természetesen azokra is gondoltak, akiknek nincs tele RP-vel a pénztárcájuk. Ők az olcsóbb, cserében kevésbé látványos alkotásokból válogathatnak, amelyekért pár száz riot pontot kell csak kifizetni a kasszánál.

A skinek mellett öt hős árát vitték le, amelyekkel gyarapíthatjátok a gyűjteményeteket. RP-ből hőst venni csak akkor érdemes, ha minél gyorsabban szeretnétek megszerezni az összes elérhetőt, egyébként ott a kék esszencia, amiből mindegyiket megvásárolhatjátok.

  • Lulu - 528 RP (-40%)
  • Renekton - 440 RP (-50%)
  • Shyvana - 316 RP (-60%)
  • Swain - 395 RP (-55%)
  • Taric - 234 RP (-60%)

Renekton stabilan a leghasználhatóbb felső ösvényesek közé tartozik Solo Queue-ban és a profi metában egyaránt. Lulu és Taric a profi meccseken nem, de szólóban jó szolgálatot tehet. Shyvana kapott AP erősítést néhány frissítéssel ezelőtt, ennek ellenére nem vetette meg a lábait az Idézők Szurdokában. Swain sosem volt igazán meta karakter, jelenleg támogatónak és midre flexelhető elsősorban.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Galéria

Kövess Minket!