Az EA elbaltázott egy bugfixet, emiatt random játékosok kaptak nagyon komoly jutalmakat

Az EA elbaltázott egy bugfixet, emiatt random játékosok kaptak nagyon komoly jutalmakat

Az EA SPORTS véletlenül ingyenes Ultimate Team jutalmakat adott bizonyos játékosoknak, miután megpróbáltak kijavítani egy SBC-ket érintő bugot.

A Squad Building Challenge minden FUT játékos számára ismerős, hiszen különböző feladatokat teljesítve érdekes és izgalmas extra ajándékokat lehet bezsebelni általuk. A mostanában érkező SBC áradat viszont egy bug miatt nem működött normálisan, és egyre-másra jelezték a közösség tagjai, hogy nem kapták meg a várva-várt jutalmakat.

Ez sajnos nem újkeletű dolog, hiszen évről-évre megtörténik az ilyesmi a FIFA játékokban, de erről mindig tudomást szerez az EA SPORTS és javítja a hibákat, ezáltal a játékosok mindig megkapják azokat a jutalmakat, amelyekért megdolgoztak. Most azonban úgy tűnik, hogy az EA valamit elszúrt, és bár a bugot fixálták, de egyesek nagyon komoly jutalmakban részesültek emiatt. Nem tudni egyébként ez a probléma melyik SBC-ket érintette pontosan. Persze az EA erről is tudomást szerzett, és gyorsan orvosolta a helyzetet, de a bejegyzésükkel újfent sikerült megosztaniuk a közösséget

"A közösség figyelmeztetett bennünket, hogy egy kevés játékos nem kapott jutalmat az SBC-k után. Amikor igyekeztünk pótolni ezt, sajnos tévesen osztottunk szét jutalmakat a nem érintett játékosok között is. Ezek a játékosok azonban megtarthatják azt, amit kaptak."

Viszont nem lehet pontosan tudni, hogy milyen jutalmakat kaptak az emberek, de a játékosok különféle ajándékokról számolnak be. Liamy1993 például elmondta a népszerű FIFA YouTuber Nepenthez-nek, hogy 3 Mid ICON és 7 Ultimate csomagot kapott. Ez nagyon durva, ha valóban igaz. Sokak szerint ez igazságtalan, hogy egyes játékosok ilyen jól járnak, míg mások egyáltalán semmit nem kapnak, de úgy tűnik, hogy az EA SPORTS határozott döntést hozott az ügyben. Ha esetleg nem jelentkezett be valaki a napokban, akkor nem árt tenni vele egy próbát, mert még az is lehet, hogy meglepetés várja a játékban emiatt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!