Kiderült mennyi eltiltást kaptak,akik illegálisan vásároltak FIFA 21 Prime Icon lapokat

Kiderült mennyi eltiltást kaptak,akik illegálisan vásároltak FIFA 21 Prime Icon lapokat

Úgy tűnik nagyon komolyan szankcionálta azokat a felhasználókat, akik pénzt nem sajnálva a fekete piacon vásároltak kártyákat.

Nem olyan régen robbant ki a botrány az EA Sports háza táján, miszerint belsős munkatársak nagy pénzekért árulták a legritkább és legjobb lapokat, és bizony találtak is olyan személyeket, akik hajlandók voltak ezer eurónál is többet adni.

Akkor csak annyiról lehetett tudni, hogy a kiadó vizsgálatot indított, mert nem tudták első körben, hogy valóban belsős munkatársak adták-e el ezeket a kártyákat. Azóta megerősítették, hogy igen, valóban erről van szó, és továbbra is kutatják kik lehettek azok. Azt viszont már könnyebben fel tudták deríteni, hogy kiknek a fiókjára kerültek ezek a lapok, melyeket nem igazán szerezhettek volna meg normális esetben. Meg is tették a szükséges intézkedéseket, és azonnal eltiltották ezeket a játékosokat.

A kép alapján leszűrhető tehát, hogy az, aki illegálisan szerzett magának FIFA 21 kártyákat, legalább 1000 napos bannal gazdagodott most. Ez azt jelenti, hogy majdnem 3 évig nem használhatja az adott játékos a fiókját. A kérdés az, hogy ez mit is ér valójában, mert ha csak az accountot tiltották, akkor egy másikat simán beregisztrál valaki és máris folytathatja a ténykedését, akár már a FIFA 21-ben. De legalább valamit tett a kiadó, bár talán ez még mindig nem a megfelelő büntetés volt a legmegfelelőbb.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!