Beszámoltak a fejlesztők mit hoz a Cyberpunk 2077 1.2-es frissítése

Beszámoltak a fejlesztők mit hoz a Cyberpunk 2077 1.2-es frissítése

Ez egyelőre azért nem sok valami, de remélhetőleg azért sokat dob majd a játékon.

Egyeseknél nagyon betalált, mások meg úgy érzik elég komolyan mellényúlt a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 című játékkal. Az biztos, hogy ritka nagy botrányt kavart az új alkotás decemberi startja a hibák miatt, de az még aggasztóbb, hogy azóta sem nagyon érkezett olyan fix, amivel hatványozottabb jobbá vált volna a program.

De legalább most megszólaltak a fejlesztők, és hosszabb értekezésben fejtették ki mi az elképzelésük a következő, tényleg nagyobb volumenű frissítéssel kapcsolatban. Szerencsére és végre megjelent az 1.2-es update. Éppen ezért arról számoltak be, hogy mit is tartalmaz ez a patch, mi pedig kiragadtunk 1-2 fontosabb információt belőle. A zsaruk élethűbben reagálnak majd a szituációkra, és nem csak úgy lespawnolnak karakterünk köré, hanem kell majd nekik némi idő, mire kiérnek a helyszínre, ha esetleg a vakvilágba elkezdünk lövöldözni és neadjisten a golyóink útjába néhány ártatlan civil is beáll. Először egy drónra lehet majd felfigyelni, aki rögzíti a cselekedeteink, ebből pedig már sejthető, hogy bajban vagyunk. Aztán vezetési modellt is szépen átdolgozzák, különösen PC-n, mivel billentyűzettel alacsonyabb felbontáson problémás az irányítás. Pont ezért kerül majd be egy „kormányzás intenzitás” menüpont is, és itt egy csúszka segítségéve állíthatjuk be, hogy mennyire reagáljanak a kocsik és motorok érzékenyen egy-egy irány lenyomása után.

Az a durva, hogy még mindig borzolja a játékosok idegeit az a jelenség, miszerint egy-egy verda csak úgy beragad a leparkolást követően bizonyos helyeken. Talán nem is kellene leírnunk, de ilyenkor általában csak az jelent megoldást, ha visszatöltjük az előző állást.
Viszont, miután feltelepítettük ezt a varázslatos patchet egy gombnyomás segítségével ki lehet pattintani a helyéről az autót az ilyen helyekről, egészen addig, amíg magát a pályát helyre nem hozzák. Az egyik legjobb változtatás pedig a dupla iránygomb lenyomására vetődő parancs kikapcsolása, így már nem kell majd körömrágva figyelni, hogyan is navigáljuk karakterünket.

Ha részletesebb információt szeretnétek a frissítésről, akkor nem árt felcsapni a hivatalos blogot, ahol megpróbálták a különböző, beígért bugfixeket úgy leírni, hogy azok illeszkedjenek a Cyberpunk 2077 világába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!