LoL: Nem ismer kegyelmet az AP Xin Zhao, próbáld ki még ma

LoL: Nem ismer kegyelmet az AP Xin Zhao, próbáld ki még ma

A világ top 50 Xin Zhao játékosa ajánlott két buildet a hősre, amelyek megállják a helyüket a metában.

Elég komoly változtatásokat kapott Xin Zhao a legújabb, 11.6-os frissítésben. Minden képességéhez hozzányúlt a Riot Games, hátha ennek köszönhetően visszatérhet a metába, amiből már hosszú ideje kiszorult. A módosításoknak köszönhetően megnyílt az út az AP build előtt, ami kifejezetten izgalmas és szórakoztató akár dzsungelben, akár szóló ösvényeken.

AP Xin Zhao buildek a 11.6-os frissítésben

A világ 50 legjobb Xin Zhao játékosa közül az egyik osztott meg két buildet, amelyek véleménye szerint kiválóan működnek a már szokásosnak mondható full AD építési mód mellett.

A bónusz támadási sebesség a fő fegyvere a lándzsás hősnek, ezért a Nashor's Tooth elengedhetetlen tárgynak számít. A Night Harvester extra burstöt és mozgási sebességet jelent, valamint a képességgyorsítást növeli mitikus passzívból. Ez a hybrid (AP+AD) build akkor a leghatékonyabb, ha vegyes sebzésre van szüksége a csapatnak.

A full AP build ennél jóval klasszikusabb. A Riftmaker Omnivampot biztosít. a többi tárgy a támadási- és mozgási sebességre, valamint a tankosságra megy rá. Beugrasz a harcba, de nem a kudarcba, mivel az ulti alatt gyakorlatilag nem lehet téged megölni.

A statisztikák alapján egyértelműen az AD build a népszerűbb a játékosok körében, de a meglepetés erejével az AP Xinek bármikor lecsaphatnak. Próbáljátok ki addig ezt az alternatív tárgyválasztást, amíg még ennyire jól működnek a kicsit furcsább tárgyak és az átalakított képességek a hősön.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted működik most az AP Xin Zhao?