Új lebonyolítással indul útjára a K&H MNEB HPCL 4. szezonja

Új lebonyolítással indul útjára a K&H MNEB HPCL 4. szezonja

Elindul az új szezon, és ezzel együtt egy kicsit megváltozik a fordulók lebonyolítása is.

Lezárult a K&H MNEB HPCL FIFA 21 őszi szezonja, miután a Szuperkupa döntőt is lejátszotta egymással az MTK és a Hajdúnánás. Ez a párharc egyben az új szezont is útjára indította, és az első két fordulót március 21-én rendezik este 8 órától. Az eddig látott oda-visszavágós rendszer azonban megváltozik, és bár mindenki két meccset játszik mindenki ellen, de ezt nem ugyanazon a napon teszik majd meg a csapatok. Így már teljes egészében hasonlítani fog a lebonyolítás egy valódi futball bajnokságéhoz. Az első játéknapon az alábbi mérkőzéseket rendezik meg:

A címvédő MTK-ra figyel majd mindenki elsősorban, hiszen az elmúlt félévben triplázni tudott a kék-fehér együttes, de nagyon szoros lesz a mezőny a DVSC, Veszprém, Honvéd, Puskás és TrollFoci-Hálószaggató felhozatallal. A másodosztályból a LvL Up Esports és a Grosics Alapítvány jutott fel, miközben a Nutri8 és a Future Gaming kiesett az élvonalból. Ez egyébként a HPCL 10. szezonja összességében, de amióta csatlakozott a K&H MNEB-hez hazánk elsőszámú bajnoksága, azóta ez a negyedik kiírása a versenysorozatnak.

Egyelőre nagyon nehéz lenne felállítani egy sorrendet az együttesek között, hiszen minden esztendőben máshogy alakultak az erőviszonyok, így mindenképp érdemes lesz megvárni az első néhány játéknapot, hogy a szünetet követően miként sikerült vagy éppen nem sikerült erősíteniük a csapatoknak. A mérkőzéseket egyébként élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!