LoL: Bokrok és csemeték, avagy ezt a bot lane duót mindenképp próbáld ki

LoL: Bokrok és csemeték, avagy ezt a bot lane duót mindenképp próbáld ki

Garantáltan az őrületbe kergetheted az ellenfeledet ezzel a különös alsó ösvényes párossal.

Vannak olyan párosítások az alsó ösvényen, amelyek szakítanak a klasszikus ADC + support felállással. Az elmúlt években divat lett Rengart Ivernnel, Garent Yuumival, Sonát Luxszal és Wukongot Sennával kombózni, most itt a legújabb őrület, ami már rövid távon kiboríthatod az ellenséges játékosokat.

Ivern + Maokai alsó ösvény, avagy az erdő haragja mindent elsöpör

Ivern bokrait több hős képes kihasználni akár az alsó ösvényen, akár más pontján a térképnek. A lesből támadó Rengar ellen nem tud védekezni egy magányos lövész, vagy egy elkóborolt mides mágus. Ezúttal nem Rengar, hanem Maokai csemetéi támadnak a bokrokból, amelyeket felerősít Ivern csak azzal, hogy elülteti az extra sövényt. Mivel mindkét hős mágikus sebzést okoz, ezért garantáltan meg tudod nyerni a cseréket, mivel egyik ADC és support hős sem rendelkezik túl sok mágikus ellenállással.

Különösképp jól működik a páros, ha Imperial Mandate épül Maokaira, Moonstone Renewer Ivernre. Ez kellő extra sebzést, valamint tankosságot biztosít, így akár hosszabb harcokba is bele lehet bonyolódni. Mivel nem túl bonyolult dobálni a csemetéket, ezért akár kezdők számára sem jelenthet gondot ezzel az ösvényfázis megnyerése. Természetesen a csapatharcokban már más a helyzet, ott nem árt ha van AD damage, mivel az alsó ösvényről ez garantáltan nem tud megérkezni.

Normál meccseken bátran próbáld ki a Maokai + Ivern párost, de komoly rangsorolt összecsapások előtt azért kétszer gondold meg, hogy tényleg erre a duóra van-e szüksége a csapatodnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!