Némiképp vicces, de kétségtelenül egyedi mechanikával bővült a PUBG

Megérkezett a teszt szerverre a legújabb PUBG szezon, visszatért egy közkedvelt pálya, és érkezett egy olyan funkció, ami elsőre biztosan mosolyt csal az ember arcára.

A mai napon landolt a teszt szerveren a PUBG 11.1-es frissítése, amely felfedte a játékosoknak, hogy milyen újdonságokra számíthatnak majd. Többek között visszatér Paramo, az a Paramo amely a 9. szezon exkluzív mapja volt, a játékosok kérésére viszont a fejlesztők visszahozták, most Haven és Karakin mennek egy kicsit a jégre.

Ennél is érdekesebb viszont az az új mechanika, ami lehetővé teszi majd a játékosoknak, hogy egy nagyon szoros szituációból kiutat találhassanak, konkrétan rendelhessenek egy fuvart a repülőtől; bemutatkozik az Emergency Pickup.

Az Emergency Pickup egy hordozható item, egy táska, mely felfúj egy ballont, mely a levegőbe emelkedik, 60 másodperc múlva pedig megérkezik a repülő, ami elkapja a lufit, és a rácsatlakozott játékosokat kimenekíti. Ténylegesen valahogy így fest a játékban:

Az Emergency Pickup nem használható az első kör előtt és a negyedik után, az érkező repülő a Safe Zone közepére viszi a játékosokat, akik ezután ejtőernyővel szállhatnak le, de hamarabb is eloldhatják a kötelet. Ezenfelül az eszköz nem működik házon belül, a kompon és a vonaton sem, valamint a játékosok nem használhatják repülés közben a fegyvereiket, így érdemes vigyázni a sárkányrepülőkkel.

Felettébb érdekes fejlesztés ez a PUBG Corp.-tól, de kíváncsian várjuk, hogyan fog muzsikálni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!