Öt Premier League együttes kapott kiváló retro mezeket a FIFA 21-ben

Öt Premier League együttes kapott kiváló retro mezeket a FIFA 21-ben

Hogyan lehet megszerezni a Premier League retro mezeket a FUT 21-ben? Nem kell sok minden hozzá, de nem árt sietni a begyűjtésükhöz.

A retro mezek megjelenése az elmúlt évekbenmeglehetősen gyakoriak voltak a FIFA játékokban, talán ezért sem meglepő, hogy csütörtökön újabb legendás szerelések érkeztek a FIFA 21 Ultimate Team-be.

5 csapat

A Premier League-ből öt együttesnek lehet megszerezni a közel vagy régmúlt mezeit. Köztük van a Chelsea, a Leeds United, a Liverpool, a Tottenham és a Manchester City.

A Chelsea retro meze az 1983–84-es idényből származik, amikor a kékek megnyerték a másodosztály bajnoki címét. A Liverpoolé az 1981-82-es idényben volt használatban, és ekkor történt, hiogy Bob Paisley menedzser vezetésével megnyerték az első osztályt és a Ligakupát is. Eközben a Leeds United szerelését a játékosaik az 1991-92-es szezonban hordták, méghozzá az idegenbeli mérkőzések alkalmával. A Leeds abban a szezonban megnyerte a bajnokságt. A jelentések szerint ez az első alkalom, hogy a FIFA-ban megjelent ez a mez, és valószínűleg ezzel ünneplik meg, hogy 16 év távollét után visszatértek a Premier League-be.

Bár az nem világos, hogy meg lehet-e majd vásárolni játékon belül ezeket a legendás mezeket coinért. Viszont elvileg a mai napon még van lehetőség őket beszerezni, de csak a következő kihívások teljesítésével oldhatók fel:

  • Liverpool Retro Kit - Játssz le 3 mérkőzést, miközben a jelenlegi Liverpool hazai mezét viseli a csapat
  • Man City Retro Kit - Játssz le 3 mérkőzést, miközben a jelenlegi Man City hazai mezét viseli a csapat
  • Spurs Retro Kit - Játssz le 3 mérkőzést, miközben a jelenlegi Tottenham Hotspur hazai mezét viseli a csapat
  • Chelsea Retro Kit - Játssz le 3 mérkőzést, miközben a jelenlegi Chelsea hazai mezét viseli a csapat
  • Leeds United Retro Kit - Játssz le 3 mérkőzést, miközben a jelenlegi Leeds United hazai mezét viseli a csapat

Neked melyik tetszik a legjobban?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!