LoL: Egész hétvégén pörög az LEC rájátszása, Mystery Giftet nyerhettek a magyar streamen

Ne tervezzetek más programot a hétvégére, ugyanis kezdődik az LEC 2021 Spring Split Playoff.

Hat csapat jutott tovább az LEC 2021-es tavaszi alapszakaszából a rájátszásába, amelynek első összecsapásaira már nem kell sokat várnotok. A játékosok élőben, a berlini stúdióban mutathatják meg, hogy képesek voltak felkészülni a 11.6-os metából, amely végigkíséri őket az egész playoff során. Az összes meccset magyar kommentárral élvezhetitek az Esport2tv Twitch csatornán, sőt akár Mystery Giftet is nyerhettek, ha szerencsések vagytok.

Fnatic vs SK Gaming (péntek 18:00)

Kisebb meglepetésre csak az ötödik helyen jutott tovább a FNC a rájátszásba, ahol az SK Gaminggel kell először megmérkőzniük. Mindkét csapat katasztrofálisan zárta az alapszakaszt, ezért kiszámíthatatlan, hogy mire képesek egy Bo5-ös szériában. A FNC mellett az évek és a rutin szól, az SK-nek nincs vesztenivalója, három újonccal próbálják megállítani Bwipóékat. Idén kétszer találkozta éles meccsen, ezeken a Fnatic diadalmaskodott.

G2 Esports vs Schalke 04 (szombat 17:00)

A címvédő behúzta az első helyet az alapszakaszban, most a rájátszásban bizonyíthatják, hogy nincs náluk erősebb csapat Európában. Az "óriásölő" S04 egyszer már megtréfálta Rekkleséket, most háromszor kéne nyerniük a szériában, hogy felső ágon folytathassák a küzdelmeket. A Schalke 04 jobb formában várhatja a mérkőzéseket, azonban a G2-t sosem szabad lebecsülni.

MAD Lions vs Rogue (vasárnap 17:00)

Mindhárom párharc izgalmas, de talán kiemelkedik a MAD és a RGE összecsapása. Az alapszakaszban kettőből kettőt a Rogue nyert, de az utolsó hétvégén többször megremegett Larssenék keze. Mindkét oldalon vannak egészen elképesztő egyéni képességekkel rendelkező játékosok, akik egy-egy villanással eldönthetik a meccseket. Papíron ugyan a Rogue erősebb, de Bo5-ben tavaly nyáron nem sikerült bizonyítania egyik együttesnek sem. 

Nézzétek a meccseket, szurkoljatok kedvenceteknek és nyerjetek Mystery Giftet! 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat búcsúzik elsőként az LEC tavaszi playofftól?