Érkezik a Teamfight Tactics Csillagkupa: Közép-Kelet-Európa legjobb játékosainak versenye

Érkezik a Teamfight Tactics Csillagkupa: Közép-Kelet-Európa legjobb játékosainak versenye

2021. májusában rendezik meg a Teamfight Tactics Csillagkupát, ahol Közép-Kelet-Európa, így többek között Magyarország legjobb játékosai is megmérettethetik magukat.

A 2020-as európai Teamfight Tactics-verseny elsöprő érzelmeket váltott ki a rajongókból világszerte. A TFT: Galaxisok világbajnokság első helyét Double61, a 16 éves francia fiú nyerte el, ezzel pedig bebizonyította, hogy az európai TFT-játékosokat nem szabad alábecsülni.

Most a legjobb játékosoknak esélyük nyílik, hogy versenybe szálljanak a TFT Csillagkupán, és összemérjék erejüket Közép-Kelet-Európa, Németország, Ausztria és Svájc játékosaival. Tizenhat játékos vesz részt a versenysorozaton: négy Lengyelországból, négy Németországból, Ausztriából és Svájcból, nyolc pedig Magyarországról, Romániából, Görögországból, Bulgáriából, Csehországból, Szlovákiából és a Balkáni térségből.

Magyarország 2 játékost delegálhat, akik az EUNE szerver legjobbjaiból kerülnek ki. 2021. 04. 25-én 23:59-kor rögzítik a szerver ranglistáját, ekkor derül majd fény a résztvevőkre.

A versenysorozatba való bejutáshoz az EE- és DACH-régiók játékosainak legalább tíz rangsorolt játékban kell részt venniük egy adott időszak során. A szervezők minden meccset számításba vesznek, amit az időszak lejárta előtt indítottak, még akkor is, ha a határidő után ér véget. Ha döntetlen eredmény születik, akkor a játékosok meccseredményeit hasonlítják össze, beleértve a legmagasabb helyezéseket (legjobb 1 és legjobb 4) és győzelmeket. A versenysorozat lengyel résztvevői a TFT Ultraliga legjobb játékosai lesznek.

A TFT Csillagkupa kezdete 2021. 05. 10. a döntő időpontja 2021. 05. 31. lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!