LoL: Parádésan kezdte Meight és csapata az EU Masterst

LoL: Parádésan kezdte Meight és csapata az EU Masterst

Álomkezdéssel a háta mögött térhetett nyugovóra a legjobb magyar mides.

16 csapattal startolt el Európa második legnagyobb League of Legends bajnokságának Play-In szakasza. Az EU Masters mezőnyében egyetlen magyar játékosnak, Török "Meight" Máténak szurkolhattok egész héten, ugyanis minden esély megvan rá, hogy a kieséses szakaszba jut a Z10 ESHARKS csapatával. Az első nap háromból három meccset behúztak, ezzel magabiztosan vezetik a "B" csoportot.

Z10 ESHARKS eddigi tapasztalatok

A három győzelemben óriási szerepe volt Kaylemnek, a mindössze 17 éves román srácnak. Két Ornn és egy Urgot játéka során mindössze kétszer halt meg, az is az utolsó összecsapáson történt. Ryuzaki változatos hősválasztásokkal lepte meg az ellenfeleket, Meight az utolsó fordulóra kicsit elfáradt fejben, de addig remekül teljesített. Az alsó ösvényen Khantos Kai'Sája nem talált legyőzőre, Nikola oldalán dominálták az összes 2v2-t.

  • Kaylem 17,5-es KDA-val a legjobb topos a mezőnyben
  • Ryuzaki 24-es KDA-ja az összes játékos közül jelenleg az abszolút első
  • Meight farmol a harmadik legjobban a középső ösvényesek közül (9,31 CS/M)
  • Khantos 10,25-ös KDA-val vezeti az ADC-k mezőnyét, 482 aranyat szerez percenként, ami szintén a legjobb statisztika
  • Nikola kizárólag tankokkal játszott eddig, ennek köszönhetően "csak" 3,82-es KDA-val büszkélkedhet, de a harmadik legtöbb támogatás fűződik a nevéhez a supportok között

A mai nap az Esport2tv Twitch csatornára kapcsoljatok oda 16:30-tól, mert a "B" csoport összes mérkőzését megnézhetitek élőben. Jelenleg 3-0-val vezetnek Meighték, még két győzelemmel biztosan ott lesznek a knockout stage-ben.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hány meccset nyernek ma Meighték?