Hirdetés

LoL: Vizuális frissítések érkeznek ma az Ordító Szakadékba

Szeretettel készül, az ARAM játékosok örülhetnek neki.

Hirdetés

A League of Legends egyik legnépszerűbb játékmódja az ARAM, vagyis a konstans harcokról szóló 5v5 az Ordító Szakadék egyetlen ösvényén. Erre a külön helyszínre extra képességekkel és statokkal érkeznek meg a hősök, amelyek befolyásolják a játékmenetet. A PBE-re, a LoL hivatalos teszt szerverére a mai nap érkeznek meg azok a vizuális frissítések, amelyek kifejezetten a Howling Abyssre készültek. Óriási változtatásokra nem kell számítani, nem is ez a célja a fejlesztőknek.

ARAM VFX, vizuális frissítések az Ordító Szakadékban

Sokan elfelejtik megetetni a porókat a sütikkel, de az új animáció miatt mindenképp szánjátok rá azt az egy gombnyomást, mert nagyon cuki lett az etetés megvalósítása.

Az ARAM-ra fejlesztett speciális idézői képességet, a hógolyó dobálását vették elő a grafikusok. Sokkal letisztultabb lett az animáció, ami segít annak, aki dobja a hólabdát, de annak is, aki próbálja azt kikerülni.

A relicek régi gyógyítása már a múlté, letisztultabb effektek mellett kaphatjátok meg a bónusz életerőt ezekből a limitált forrásokból.

Végül az újraéledési animációt vették elő a programozók, látványosabb, modernebb kék effektek mellett spawnol újra elhullott karakteretek.

A PBE-re a mai nap, az éles szerverekre a 11.8-as frissítéssel, április 14-én érkeznek meg az ARAM-ot érintő változtatások.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál ARAM-ozni?

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
  • apheliospontgg 1 hónapja
    amikor egy nap 10 meccsbol 8 pentam volt (a net miatt nem volt meg a 10) azota keveset aramozok. amit jatszok csak a poro-k miatt
    0 2 Válasz
  • Deathwing 1 hónapja
    Jó hír , és tetszik, de hol van már a ranked !
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés