LoL: Vizuális frissítések érkeznek ma az Ordító Szakadékba

LoL: Vizuális frissítések érkeznek ma az Ordító Szakadékba

Szeretettel készül, az ARAM játékosok örülhetnek neki.

A League of Legends egyik legnépszerűbb játékmódja az ARAM, vagyis a konstans harcokról szóló 5v5 az Ordító Szakadék egyetlen ösvényén. Erre a külön helyszínre extra képességekkel és statokkal érkeznek meg a hősök, amelyek befolyásolják a játékmenetet. A PBE-re, a LoL hivatalos teszt szerverére a mai nap érkeznek meg azok a vizuális frissítések, amelyek kifejezetten a Howling Abyssre készültek. Óriási változtatásokra nem kell számítani, nem is ez a célja a fejlesztőknek.

ARAM VFX, vizuális frissítések az Ordító Szakadékban

Sokan elfelejtik megetetni a porókat a sütikkel, de az új animáció miatt mindenképp szánjátok rá azt az egy gombnyomást, mert nagyon cuki lett az etetés megvalósítása.

Az ARAM-ra fejlesztett speciális idézői képességet, a hógolyó dobálását vették elő a grafikusok. Sokkal letisztultabb lett az animáció, ami segít annak, aki dobja a hólabdát, de annak is, aki próbálja azt kikerülni.

A relicek régi gyógyítása már a múlté, letisztultabb effektek mellett kaphatjátok meg a bónusz életerőt ezekből a limitált forrásokból.

Végül az újraéledési animációt vették elő a programozók, látványosabb, modernebb kék effektek mellett spawnol újra elhullott karakteretek.

A PBE-re a mai nap, az éles szerverekre a 11.8-as frissítéssel, április 14-én érkeznek meg az ARAM-ot érintő változtatások.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál ARAM-ozni?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.