LoL: Mindössze 208 RP-ért behúzhattok egy hőskinézetet

LoL: Mindössze 208 RP-ért behúzhattok egy hőskinézetet

Összesen hét skinért nem kell 500 RP-t sem fizetnetek a heti akció keretében.

Az elmúlt hetekben szinte egyáltalán nem kedvezett a Riot Games azoknak az idézőknek, akik minél olcsóbban szeretnének hőskinézetekkel bővíteni a gyűjteményüket. Szerencsére ezen a héten visszatért minden a régi kerékvágásba, ugyanis az összesen tizenöt darab leakciózott skin közül hétért nem kell 500 RP-t sem kifizetnetek. A legnagyobb példányszámban a PROJECT család képviselteti magát, de egy Dark Star, valamint egy Spirit Blossom tartalom is feltűnik a listán.

Mielőtt elmerülnétek az akciós hőskinézetek között, itt vannak azok a karakterek, amelyekért nem kell teljes árat kifizetnetek a következő hat napban. Kizárólag az RP-ből történő vásárlásokra vonatkoznak ezek a kedvezmények, kék esszenciából ugyanannyiért tudjátok megvásárolni a hősöket.

  • Fizz - 572 RP (-35%)
  • Graves - 352 RP (-60%)
  • Jarvan IV - 352 RP (-60%)
  • LeBlanc -316 RP (-60%)
  • Tahm Kench - 390 RP (-60%)

Fizz és LeBlanc szituációs hősként választható a középső ösvényre. Hatalmas burst sebzéssel rendelkeznek, de a profik kezében ennek ellenére ritkán tűnnek fel. Graves az egyik legerősebb dzsungeles a jelenlegi metában, Hecarim, Lillia és Volibear mellett érdemes előhúzni a kalapból, ha AD-ra van szüksége a csapatnak. Tahm Kench Senna mellett vethető be boton, ahol a "fasten" taktika miatt vele kell farmolni. Jarvan IV támogatóként és junglerként játszható, de népszerűsége viszonylag alacsonynak számít.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!