LoL: Itt vannak Gwen, az új hős képességei magyarul

LoL: Itt vannak Gwen, az új hős képességei magyarul

Egy valódi harcost készített a Riot Games, akinek ollójánál csak a mágikus sebzése nagyobb.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor két hetet kell csak várni arra, hogy az éles szervereken felbukkanjon Gwen, a League of Legends új hőse. A képességek alapján egy olyan harcost raktak össze a Riot fejlesztői, akinek kevés tömegirányítási képességei van, ellenben rengeteg sebzéssel rendelkezik. A képességek alapján szóló ösvényeken és a dzsungelben érzi jól magát, közelharci mivolta miatt nem bot lane-re tervezte őt a Riot. A PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén bárki kipróbálhatja, azonban a bugokra és kiegyensúlyozatlanságokra fel kell készülni, mivel még nincs kész a karakter.

Gwen képességei magyarul

Passzív – Ezer vágás (A Thousand Cuts)

Gwen alaptámadása a saját életerejével arányos bónusz találati varázssebzést okoz. A hősök elleni alaptámadásoknál életerőként nyeri vissza az okozott sebzés egy részét.

Q – Nyissz, nyissz! (Snip snip!)

Gwen gyors egymásutánban 2–6-szor nyisszant az ollójával, és ezzel tölcsér alakban varázssebzést okoz. Gwen legalább kétszer nyisszant az ollójával, plusz az ellenfeleivel szembeni alaptámadásonként még egyszer (legfeljebb plusz négyszer, összesen legfeljebb hatszor). Az egyes nyisszantások középpontjában álló ellenfelek tényleges sebzést szenvednek el, valamint az Ezer vágás okozta varázssebzést is.

W – Áldott köd (Hallowed Mist)

Gwent öt másodpercre körülveszi az Áldott köd, és amíg a Ködben van, megnő a páncélja és a varázsellenállása. A Ködön kívül tartózkodó ellenfelek nem tudják megcélozni vagy a képességeikkel eltalálni Gwent. Amikor Gwen elmozdul, a Köd az első alkalommal követi őt, a következő alkalommal azonban szertefoszlik.

E – Csak egy gyors vágás (Skip 'n Slash)

Gwen rövid rohamozást hajt végre, amivel négy másodpercre felerősíti a támadásait nagyobb hatótávolsággal, sebességgel és találati varázssebzéssel. Ez idő alatt egy ellenség megtámadása 50%-kal csökkenti a képesség töltési idejét.

R – Hímzés (Needlework)

Gwen legfeljebb háromszor sütheti el a Hímzést, de minden alkalommal 8 másodpercen belül el kell találnia egy ellenfelet ahhoz, hogy újból elsüthesse. Minden elsütéskor tűket lő ki egyenes vonalban, amelyek varázssebzést okoznak, lelassítják az ellenfeleket, valamint alkalmazzák Gwen Ezer vágás passzívjának bónusz varázssebzését. Az első elsütéskor egy tűt lő ki, a másodiknál hármat, az utolsó elsütéskor pedig ötöt, ami összesen kilenc tű, plusz kilencszer alkalmazza az Ezer vágást az eltalált ellenfeleken.

Az ultiból származó lassításon kívül más cc-vel nem rendelkezik Gwen, ami problémát jelenthet abban a metában, ahol minden a csapatharcokról és tömegirányítási képességekről szól. Mivel HP-ból kap bónusz sebzést, valamint melee alaptámadásai miatt érdemes lehet egy Sylas-féle buildet kipróbálni rajta, ami elég tankosságot biztosít neki a harcok során. Az új hős április 14-én, a 11.8-as frissítéssel érkezhet meg az éles szerverekre.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik szerepben lesz a legerősebb Gwen?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.