Hirdetés

Ennyi volt, becsukja szervereit a PUBG kistestvére

A kisebb gépigényű PUBG Lite már csak egy hónapig üzemel.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - WiLD Multigaming vs. WnP Esport Klub

Hirdetés

A PUBG Lite 2019-ben a PUBG ingyenes, kisebb gépigényt igénylő verziójaként jelent meg, cserébe persze nem volt annyira kidolgozott, sok részlettől megfosztották, ami a nagy tesóban megtalálható. Az eleinte thaiföldi, később európai szerverekkel is operáló PUBG Lite megjelenésekor egész sikeres lett, az útja viszont mostanáig tartott. A fejlesztők bejelentették, hogy a PUBG Lite szolgáltatása áprilisban megszűnik.

A fenti szöveg a játék hivatalos weboldalon olvasható, ahol leírják, hogy március 30-án megszűnt az oldal, április 29-én a játék is leáll, május 29-én pedig a player supporttól sem érkeznek majd válaszok.

Persze sejteni lehetett, hogy valamikor ez meg fog történni, ugyanis decemberben a játék miden fizetős tartalma ingyenessé vált, ami sosem szokott egy jó előjel lenni.

A PUBG Lite a Krafton kezei között látott napvilágot, akik még 2021-ben kiadják a PUBG univerzum legújabb játékát, a PUBG New State-et, melyről máris felröppentek a pletykák, hogy április 29-én debütálhat, köszönhetően a Lite leállásának.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • burdiii 3 hónapja
    neeee
    0 0 Válasz
  • Detrix 3 hónapja
    Csodálkozom, hogy eddig bírta, a PUBG-t kellett volna ftp-é tenni és mindenkinek jobb lett volna, telefonos verzióban jól müködik.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés