LoL: Bannolták az összes Riot accountot, mert túl sok LP-t kaptak a játékosok

LoL: Bannolták az összes Riot accountot, mert túl sok LP-t kaptak a játékosok

Hallgatott a Riot Games a játékosok panaszaira, elérhetetlenné tették az összes Riot accountot.

Örömteli hírrel szolgált a Riot Games azok számára, akik nem érezték fairplaynek, hogy néhány játékos Riot accounttal mászott fel a rangsorolt létra tetejére. Ezeket a problémás fiókokat bannolta a fejlesztő, cserében kapnak újakat a játékosok, amelyeken már nem kapnak kiugróan sok LP-t a legmagasabb szinteken.

Mik azok a Riot accountok?

A Riot Games lehetőséget biztosít a profi játékosoknak arra, hogy minél hamarabb elérjenek abba az ELO-ba, ahol az ő szintjüknek megfelelő csapattársakkal és ellenfelekkel közösen játszhatnak. A könnyebb érthetőségért itt egy példa. Tegyük fel, hogy Faker bejelenti, hogy eligazol a Team BDS csapatába, ahol Bluerzor csapattársaként játszhat a francia ligában. Ebben az esetben a Riot Games ad Fakernek egy olyan fiókot az EUW szerverre, amin több LP-t kaphat a győzelmekért Faker, így hamarabb elérheti a Challenger szintet, ahova egyébként tartozott Koreában. Ez a speciális Riot account egy jó játékos kezében könnyedén elérheti a szerver csúcsát, mivel még Challenger meccseken is több LP-t kap, mint a közvetlen vetélytársak.

Mivel a Riot rájött, hogy ezek a mesterségesen felpumpált Riot fiókok túl sok LP-vel jutalmazzák meg a játékosokat, ezért fogták és az összes 2021-ben létrehozott Riot accot kibannolták a szerverekről. Cserében a profik kapnak másik accountokat, amelyekkel szintén könnyebben mászhatnak magasabb ligákba, de nem lesz belőlük 50 meccs alatt Challenger Rank 1 játékos.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!