LoL: 500 RP-t sem kér a Riot Games hat darab akciós hőskinézetért

LoL: 500 RP-t sem kér a Riot Games hat darab akciós hőskinézetért

Ezúttal is veszélyezteti a virtuális pénztárcáitok nyugalmát a Riot Games.

Megérkezett az új készlet, amelyekkel feltöltötték az akciós skineket tartalmazó polcokat. A League of Legends kliens saját boltjában megtaláljátok azokat a hőskinézeteket, amelyekért akár 60%-kal kevesebb RP-t kell kifizetnetek. Az akciók csak limitált ideig, jövő hét keddig élnek, ezért még van időtök átgondolni, hogy behúzzátok-e valamelyik kozmetikai tartalmat.

A hőskinézetek mellett öt karakter árát csökkentette még a Riot Games. 

  • Hecarim - 352 RP (-60%)
  • Kindred - 438 RP (-55%)
  • Sett - 585 RP (-40%)
  • Sion - 263 RP (-55%)
  • Syndra - 395 RP (-55%)

Hecarim abszolút a legjobb dzsungelesek közé tartozik a jelenlegi metában, rangsorolt mérkőzéseken még a legmagasabb ELO-ban is bevethető. Sett szép lassan kerül újra előtérbe, a felső ösvényen lehet vele a leginkább találkozni. Sion a profik kezében megmutatta, hogy tankosságával és cc-ivel képes carryzni a meccseket, jó választás lehet akkor, ha kell egy hős a csapatba, aki felfogja a sebzést. Syndrában mindig lehet bízni, ha kell egy kis burst sebzés a középső ösvényről. Kindred talán az egyetlen, aki jelenleg annyira nem érzi magát komfortosan, de ez egyik napról a másikra megváltozhat. A Kraken Slayer jól működik rajta, egy második ADC-nek bármikor hozható a dzsungelbe.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!