Most egy

Most egy "láthatatlan kapus" bug borzolja a FIFA 21 játékosok idegeit

Mintha nem lett volna elég hiba a FIFA 21-ben, most egy "láthatatlan kapus" akadályozza meg a góllövést időnként, és egyelőre nem tudni mi okozza a gondot.

Bárcsak eljönne az az időszak, amikor a FIFA-sorozat legjobb részeit emelhetnénk ki, és arról írhatnánk milyen jó irányba halad a franchise. Ehelyett szinte nincs olyan hét, hogy ne történne valami kínos baromság a játék vagy a kiadó háza táján. Elképesztő látni, hogy ilyen slendrián munka mellett is ennyire sikeres tud lenni a játék. A kapusok esetében egyébként nem ez az első bosszantó probléma, nem rég kellett javítani ugyanis a háló mögé teleportáló kirúgást végző hálóőröket. Ha esetleg tehát a gólvónalnál egy áthatolhatatlan falat észlelt volna bárki is, akkor nem az ő készülékében van a hiba.

Redditre került fel egy videó, melyben bemutatják azt, amelyről egyre több ember beszél a neten: mintha egy láthatatlan kapus rontaná el a meccsek egy bizonyos százalékát. Egy játékos az alábbi felvételt tette közzé:

Ahh yes... Second invisible GK unlocked from r/FIFA

Itt lehet látni, hogy mindent megtett a gólszerzés érdekében, játékosai estek-keltek, repültek, csúsztak másztak, míg végül sikerült a labdát a gólvonalon túlra juttatni, de mégsem öröm követte ezeket az eseményeket. A gólvonalon áthaladva ugyanis a labda nem az eredeti útját folytatta, hanem egyszer csak "falba" ütközött, majd kifelé pattant. Ez már csak azért is nagyon bizarr, mivel a valódi kapus sem ért visszaidőben, hogy megmentse a helyzetet, sőt extrán vicces látni, ahogyan neki esik a kapufának az AI karakter.

Nem világos senkinek sem, hogy ez miért így történt viszont egyre többen számolnak be hasonló anomáliákról, így elnevezték a bugot "láthatatlan kapusnak". Egyetlen dolog maradt ismét, várni kell, míg az EA Sports is felfedezi a hibát, majd kidobnak egy javítást, mert ez nem lenne jó, ha túl sokáig benne maradna a játékba.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!