Kijött a 13. Title Update frissítés, de csodát ne várjunk tőle

Az EA SPORTS kiadta a FIFA 21-hez a 13. patchet, viszont ez játékmenet módosításokat nem tartalmaz, mindössze kisebb-nagyobb problémákat orvosol.

Nehéz lenne azt mondani, hogy idén végez kiemelkedő munkát az EA Sports, hiszen a FIFA 21 semmiképpen sem sorolható a tökéletes állapotú játékok közé. Talán az pozitívum, hogy időről-időre mindig foltozgatják az alkotásukat a fejlesztők, és ez még áprilisban sincs másként, hiszen már a 13. updatet szállították le. Csodát nem szabad tőle várni, és nem csak azért, mert valószínűleg már a következő részre koncentrálnak, de egyébként sem szoktak már ilyenkor olyan módosításokkal előrukkolni, melyek alaposan megváltoztatnák az eddig megtanult játékmenetet. Bár mondjuk a láthatatlan kapus hibáját azért kijavíthatnák.

Ezek helyett inkább úgy érezték, hogy fixálnak néhány felhasználói felületet érintő problémát, például az ICON Moments 2D-s képei, illetve a news fülnél lévő üzenetek nem jelentek mindig meg, valamint váratlan összeomlásokat okozott a No Room For Racism mez használata. Szerencsére ezeket mind kijavították, valamint számos egyéb audiovizuális problémát orvosol a Title Update 13, és ide lehet érteni, hogy most már normálisan számolja a játék a Squad Battles FUT Coin Skill Rewardokat, megfelelően működik a Kit Select képernyőn lévő időzítő,

De ez még nem minden. A patch egy olyan furcsa gondot is elhárított a Karrier módban, amely miatt a lecserélt játékosok nevetséges mennyiségű stamina-t veszítettek el csapattársaikhoz képest. A teljes listát a javításokról egyébként ITT tudjátok megtekinteni.

A FIFA 13. számú frissítése már egy ideje elérhető volt PC-n és a Stadián. Április 6-án pedig a játék konzolos verzióihoz is kiadták a fejlesztők.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!