Egy játékos pár hónap alatt kijátszotta a FIFA 21 karrier módot, ez várta a végén

Egy játékos pár hónap alatt kijátszotta a FIFA 21 karrier módot, ez várta a végén

Van, aki időt és energiát sem kímélve tolja egymás után a szezonokat, és most kiderült mit kap az, aki úgy mond végigjátsza a pályafutását a játékban.

Sokan az Ultimate Teamben lelik örömüket, mások viszont inkább a karrier módot szeretik, és elképesztő mennyiségű időt töltenek el játékosként vagy menedzserként, hogy előre vigyék a csapatukat. Nyilván ez a része a játéknak nem hasonlítható egy Football Manager alkotáshoz, de az tény, hogy meg lehet találni a FIFA 21-ben is az edzői pályafutás szépségét. Kedvenc csapatunkat vagy egy alacsonyabb osztálybeli együttest felkarolván nagy öröm válhat a Bajnokok Ligája megnyeréséből. És akadnak olyanok, akik egymás után tolják le a szezonokat, miközben különböző kihívásokat igyekeznek teljesíteni, mint például megtalálni a jövő nagy szupersztárját.

Mindenesetre olyat azért nagyon ritkán tapasztalni, hogy valaki gyakorlatilag végigviszi ezt a játékmódot, persze biztosan akadnak még jó néhányan, akik a végére jártak már mit is tartogat a FIFA a sok-sok lenyomott szezon után. Most egy rajongó felrakta Redditre, hogy mit is kapott jutalmul. Elmondása szerint decemberben kezdett neki az első szezonjának, és bár nem mindennap tolta, de rengeteg órát beletolt. Egészen 2035-ig engedte őt a játék játszani, ekkor viszont mindenki számára véget érne a karrier, hiszen nincs tovább lehetőség tolni. A legtöbb mérkőzést lejátszotta, de azért természetesen a szimulációt is igénybe vette. Nos miután sikerült röpke két és fél évtizedig egyetlen csapatnál edzőként megmaradnia, a végigjátszást követően egy ilyen üzenet fogadta:

A vezetőség gratulált neki, de nem csak a klubnál végzett munkájáért, hanem az egész pályafutása során elért fejlődéséért. A jövőre nézve pedig sok szerencsét kívántak neki, és természetesen visszavárják a Derby együttesénél vendégként, amikor csak szeretné. Mindössze egy ilyen üzenetet sikerült a fejlesztőknek összerakniuk arra az esetre, ha valaki veszi a fáradtságot és végigtolja az összes szezont. Ez azért elég szomorú, mert valami kis ötletes és hangulatos lezárást igazán megérdemelne ilyenkor a játékos.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!