Hirdetés

Morgana, Darius és Zed lehetnek a következő dzsungel generáció legjobbjai

Átformálódhat a dzsungel választék?

Hirdetés

Ha ránézünk egy picit a dzsungel metára, akkor kompetitív és ranked oldalról nem túl hosszú a legjobb lehetőségek listája. Mostanság a legfontosabb jellemzője a dzsungeles hősöknek az, hogy mennyire gyorsan tud végig száguldani az első farm körön a saját oldalon, illetve milyen hamar tud odaérni a Sutyerákra, esetleg Sutyerákokra. Pont ezért jó most annyira Hecarim, Udyr vagy akár Olaf, hiszen ezek gyakorlatilag első szinttől kezdve rohannak. Ez persze azt is jelenti, hogy az olyan klasszikus lehetőségek, mint mondjuk Amumu egy kicsit kiestek a pixisből. Viszont most úgy néz ki, hogy ezen a Riot is változtatni akar és a 11.8 során pár dzsungelharcos erős buffot kap, csak nem azok, akikre számítanánk.

Régi-új ismerősök

A tervek alapján öt kérdéses hős passzívján felturbózták a maximumot. Zed esetében a Contempt for the Weak képességéről lekapták a CD-t a dzsungeles szörnyek esetében és nagyjából 300 körül van a sebzése. Darius passzív extra sebzése 175 százalékról 300 százalékra ugrik. Mordekaiser és Diana szintén megkapják a figyelmet a passzívokon keresztül és gyakorlatilag ők is meduplázzák a farm sebességet. A legjobb viszont a végére maradt, Morgana személyében. Kezdésnek a Tormented Shadow sebzése 150-ről 200 százalékra ugrik, a Moonsilver Blade megnövelt sebzése 300 százalékra megy és az első szintű bónusz támadási sebesség megduplázódik. Ennek persze meg is lett az eredménye, a PBE szerveren a szóban forgó hőssel sikerült tolni egy 2:55-ös cleart, ami ebben a pillanatban jobb, mint az összes meta dzsungeles.

Persze a fenti számok még bőven nem véglegesek, ezzel kapcsolatban Scruffy a következőket mondta:

"A számok közül még egy sincs köbe vésve, egyelőre még korán vagyunk a PBE tesztelési körben és még sokszor fogunk hangolni a hősökön."

Lezárásképpen azt is hozzátetették, hogy a frissítés célja az, hogy több lehetőség legyen, amikor valaki a dzsungelbe akar választani karaktert. A Riot szerint most túl sokszor találkozunk ugyanazokkal az arcokkal és kell az új irány. Hogy a régi ismerősökkel mi a terve egyelőre nem tudjuk. Az tuti, hogy jön egy Rammus mini rework, de hogy a klasszikus választások mikor kapnak egy kis szeretetet, arról nem szólt a fáma.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • apheliospontgg 9 napja
  GG XDD
  0 0 Válasz
 • HollowLatte 8 napja
  Hell is comeing ...
  0 0 Válasz
 • TerrorPony 8 napja
  "A legjobb viszont a végére maradt, Morgana személyében. Kezdésnek a Tormented Shadow sebzése 150-ről 200 százalékra ugrik, a Moonsilver Blade megnövelt sebzése 300 százalékra megy és az első szintű bónusz támadási sebesség megduplázódik." Összesikerült mosni a champeket.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés