Hirdetés

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 40. rész

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Hirdetés

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.

Viego hivatalosan a Ruined King trailerben lett először bejelentve, ám a szemfülesek Hecarim történetében és Kalista 2014-es biography updatejében is találhatnak már rá utalást.

Seraphine joke animációja egy utalása a Dance Dance Revolutionre, mely egy 1998-ban kiadott zenés videó játék.

Seraphine rendelkezik a legjobban utált hősbemutató videóval a League of Legends YouTube csatornáján, 128 ezer dislike-kal az élen, míg emellett csak 58 ezer kedvelést tud felmutatni. A rajongók sokáig nem szerették - és vannak akik a mai napig sem szeretik - mert túlzottan hasonlít Sona karakterére.

Viego kódneve a fejlesztés során szimplán Ruined King volt, és a teszteléshez a fejlesztők egy átszínezett Original Jarvan IV modellt használtak.

Samira megjelenése egy viccesebb történet, ugyanis úgy derült ki, hogy érkezik a hős, hogy a fejlesztők véletlenül közzétették a PBE szerveren, ahonnan aztán hamar el is távolították, de a játékosok és a közösségi média erejével nem lehetett már harcolni, be kellett vallani a hős érkezését.

Seraphine a K/DA - MORE című szám producere. A dal hivatalos zenei videója a YouTube-on a mai napig több mint 85 millió megtekintést generált.

Samira a Queen kódnév alatt futott egy átszínezett Lucian modellel a fejlesztés során. 32 esztendős.

Viego a hazateleportálása közben teljes páncélzatot kap magára, még sisakot is visel. Első a biztonság.

Samira kedvenc gyümölcse a gránátalma.

Seraphine az alapvető története szerint csupán 17 esztendős, szóval óvatosan az agyarakkal, még kiskorú.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
  • HollowLatte 8 napja
    De jó ez a karantén, a trollok éppan hogy csak nem szakítják be a tetőt. :,D
    0 0 Válasz
  • apheliospontgg 8 napja
    seraphine annyira én az egyetlen hős akivel tudok azonosulni szeretnék olyan trendi lenni mint ő és énekelni is miatta kezdtem el amit persze rendszeresen tweetelek is
    0 4 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés