Visszatérhet Kurt a FIFA 21-hez és a profi közeghez?

Visszatérhet Kurt a FIFA 21-hez és a profi közeghez?

Kurt ’Kurt0411’ Fenech úgy tűnik, hogy eldöntötte mindenképp visszatér a FIFA 21-hez, 14 hónapnyi eltiltás után egy Tweet bejegyzés sejteti mindezt.

Kurt az egyik legmegosztóbb játékos, de egy időben ott volt a legjobbak között is, azonban több, mint egy éve már nem játszhat és versenyezhet a FIFA játékkal.

A múltban több esetben is megsértette az EA Sports magatartási kódexét, hiszen olyan magatartást tanusított, amelyet már nem tűrtek el neki, és egy esetben magát a kiadót is ócsárólta. Néhány alkalommal már megpróbált visszatérni a FIFA-ba, sőt egy teljes Twitch adásban is tolta már egy másik fiókkal, de aztán azt is tiltották neki. 2021-ben viszont készen áll a visszatérésre.

Kurt tényleg visszatér a FIFA 21-be?

Április 8-án egy képet tett közzé, amin mosolyog a képernyő sarkában. Emellett a FIFA 21 betöltő képernyője is látható még. A rejtélyes üzenet mögött az lapul, hogy megmutassa mindenkinek, továbbra is játszik csak éppen nem streamel. Emellett valószínűleg bőszen dolgozik azon, hogy visszatérjen a köztudatba, hiszen ezt már korábban is jelezte, hogy nem adja meg magát az EA-nek. A játékosközösség nagyon pozitívan reagált a bejelentésre, amióta ezt a képet közzétették az interneten. Azóta egyébként a fiókján már azt is kiírta, hogy klipeket nem posztolhat, de tényleg nagyban űzi a játékot, a kérdés már csak az, hogy a kiadónak mi lesz a válasza erre.

Kurt0411 egyébként több, mint egy éve ki van tiltva a FIFA 21-ből?

Az alábbi nyilatkozatot még 2020 februárjában tettek közzé:

"Ma letiltjuk Kurt0411 EA-fiókját az etikai kódexünk súlyos és ismételt megsértései miatt."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!